Şimdi Ara

arkadaslar bı bakın be

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bızım bı arkadas bı sıte kurdu ıcınde cok ılgınc ve guzel seyler var

http://www.maxiforumtr.com/index.php

• Ne mutlu ona! Sende reklam işini kapmışın galiba aferin be "yaratıcı türk genci"
  • yA Bİ GİT YAT UYU OLM GELMİŞİN rEKALM YAPIYORSUN URDA LİNK E BİLE TIKLAMADAIM ALLAH BİLİR BU FORUMDAKİ BÜTÜN KONULARA YAZMIŞSINDIR SEN BUNU EĞER ADAM GİBİ BİR SİTE OLSAYDI ZATEN SEN SİTENi adam yerine koyup reklam veririrdin bu forumda git reklamını başka yerde yap 5k plzz çiler aga cılar bitti şimdi de bunlar başladı hey allahım sabır ver yaa!
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

yA Bİ GİT YAT UYU OLM GELMİŞİN rEKALM YAPIYORSUN URDA LİNK E BİLE TIKLAMADAIM ALLAH BİLİR BU FORUMDAKİ BÜTÜN KONULARA YAZMIŞSINDIR SEN BUNU EĞER ADAM GİBİ BİR SİTE OLSAYDI ZATEN SEN SİTENi adam yerine koyup reklam veririrdin bu forumda git reklamını başka yerde yap 5k plzz çiler aga cılar bitti şimdi de bunlar başladı hey allahım sabır ver yaa!

MURDER STORYY...!!!! İSTERİİİZZZ BİZZZ!!!! MS!!!! NERDEEEE!!!! ABİ Bİ HIRSIZ PARÇASI ÇIKTI DİE BİZİ BUNDAN MAHRUM ETME YAW !!!

• bunu silkroadm bölümünde ne isi var bos bos topic acmayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th1ef

quote:

yA Bİ GİT YAT UYU OLM GELMİŞİN rEKALM YAPIYORSUN URDA LİNK E BİLE TIKLAMADAIM ALLAH BİLİR BU FORUMDAKİ BÜTÜN KONULARA YAZMIŞSINDIR SEN BUNU EĞER ADAM GİBİ BİR SİTE OLSAYDI ZATEN SEN SİTENi adam yerine koyup reklam veririrdin bu forumda git reklamını başka yerde yap 5k plzz çiler aga cılar bitti şimdi de bunlar başladı hey allahım sabır ver yaa!

MURDER STORYY...!!!! İSTERİİİZZZ BİZZZ!!!! MS!!!! NERDEEEE!!!! ABİ Bİ HIRSIZ PARÇASI ÇIKTI DİE BİZİ BUNDAN MAHRUM ETME YAW !!!

Olm şimdi ne alaka la bu konunun MURDER STORY ile anlamadım hacım ayrıca o elemna benim hikayemi çaldı diye değil bunun ayrı bir nedeni var bazı çekemeyen arkadaşlar ve ben banladığımda benim hakkımda iler geri konuşan benim hakkımda benzetme yapıldğı için sildim ben murder story i hatırlayanlar bilriler!OSSSMAAAN diye bir elemanın teki çıkmılş forumda ben o zamanlar banlıydım ve gene forumu geziyordum orada arkaşın birisi demiş ki;Bu bence agwe espritüel ir kişiliği olduğu için gene ilgi çekmek istıyor !Yani beni resmen bu kdr seviyesiz bir insanın yerine koyduktan sonra ben artık ne diyeyim hacım yıkıldım resmen üstelik bu onaylanmışta altta "evet bencede" diyen onlarca msj vardı..Demekki ben hiç bir şey kazandırmamışım sseviyesizlıkten başka bunu söyleyen arkadaş kendini çok iyi bilioyr aynı zamanda ben arkamdanda neler konuşuludğunu çok iyi biliyorum sağolsun PM diye bir şey yapmışlar onun sayesinde herşeyi öğreniyorum mrk etmeyin!şimdi thieft (bak thief yazdım )!Sen benim yerimde olsan ne yapardın devam edermiydin yoksa bırakırmıydın seviyesiz aptal olarak görüldüğün bir yerde?! Ben bi şeyler paylaşmaya çalıştım fakan demekki boşa çabalamışım ne diyelim..bende tabii yazmak isterim ama bana bunca yapılan haksızca hakarettten sonra artık ne desem boş hacım BOŞ!

• kendinde diyosun abim ÇEKEMİYOLAR! bu onların seviyesizliğini gösterir senin seviyesiz olduğunu diğil! o tiplerin inadına dewam ederdim bu hikayeyi beğenen insanları düşünürdüm Hem abim senin hikaye çalındı diye açtıkları konu 1 hafta popüler oldu yani demekki seni sevenler yazdıklarını sevenler daha çok seviyeni görenler daha çok ha ama arada seviyesiz mahlukatlar çıkar onlarada tınlama geç yırtsınlar bi taraflarını daha ileriye git onlar kalsın yırttıkları yerle başbaşa
  • quote:

bn sadece sızın hosunuza gıder dıe dusunmustum ıstemıosan bakma olur bıter

• Konuyu yanlış yere açmışsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.