Şimdi Ara

arkadaşlar bi baksanız?????:D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben neyi anlıcam ya şakaydı üstte yazdığım siz büyütüyosunuz başkasına bişi diyorum sen üstüne alınıyosun ne diyim ben sana ama şaka olmasada doğru bu oyunda en çok dilenci türklerde var siz 5k die dolanan italyan fransız felan gördünüz mü??
  • ARKADAŞLAR BENCE SAÇMALAMAYA BAŞLADINIZ ARKADAŞ SORU SORMUŞ CEVAPLAYIN İŞTE EVET Mİ HAYIR MI
  • oyundakini ismini değiştirebilmen mümkün değil

ancak ne zmn geleceği belli olmayan bir patch var o geldiği zaman job kıyafeti giydiğinde fake nick belirleme şansın olacak.

inş kısa sürede gelir herkesle ark oluyorum kimseyle job kıyafeti giyip kapışamıyorum
  • peki th1ef konuyu iiyice uzatıpta birbirimizin kalbini daha fazla kırmayalım ok ne de olsa silkroad arkadaşıyız tamam
  • arkadaşlar birinci olarak siz bence bi hiç için kavga ediosunuzz bi nick yüzünden birbirinizii yemişsinizz ayrıca türosu haksız buluyorum çünküü türk olduğunu belli etmek istememek bence türklerii aşağılamaktır sen türklerii beğenmiyorsun galibaaa... bu kadar agresif olmak bence gereksizz çünküü orada sana şaka yapmışş hatta yanına ciddilik ortamını dağıtması için birde ifadee koymuşş ""... bu kadar ciddiye alınmasıı bana saçma geliooo.. kavgayı alevlendirmek istemem konuyu kapatmışsınızz ama bunlarıda söylemek zorundaydımm bi nick bu kadar mı önemliiii..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemonster -- 26 Ağustos 2006; 15:35:36 >

• icemonster arkadaş mesajımı dikkatli okusan iyi olur.çünkü ben türk olduğumu belli etmek istiyorum dedim sen yanlış okumusun
  • her girdiğim topicte kavga war
  • quote:

Orjinalden alıntı: küçük JoeY

Yaw arkadaslar ko ne demek çıldırcam heryerde yazıo
    quote:

Orjinalden alıntı: Dysentery

quote:

Orjinalden alıntı: Th1ef

yeni char aç "5k plss" yaz ismine yabancı bile anlar türk olduğunu
    hah hah hah çok komiksin ay sen ölme e mi!

sonra millet ko dan çıkmış buraya gelmiş oh walla yardım etmesseniz öyle olur.....

bennim bildiim kadarıyla öyle bir imkanımız yok arkadaşım hatta hiç yok

key o okunuşu street fighter tekkende bulabilirsin silkroad knight online yi k o dedigi gibi

bide ko daki gibi şu isim şeet tirme scroll vs yok haberiniz ola

• YAW BEYLER BURDA ADAM SORU SORDU SİZ İSE KAVGA EDİOSUNUZ ADAM GİBİ CEVAP YAZIN BEA
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.