Şimdi Ara

Arkadaşlar bi yardım edin tecrübeli bi arkadaş baksın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan 3 hafta önce köpegimi buldum ve sahipsizdi eminim çünkü bi tarlada başı boş buldum yeniydi hava soğuk olduğundan titriyordu çünkü 35 günlükďü ve 45 günlük olduğunda iğnesini yaptırdım gençlik aşısı neyse veteriner alman kurdu dedi ama köpeğim git gide alman kurdu cinsini göstermiyor cusseli ama bi yandan kulakları ve kuyruğu alman kurdu bi yandan rottweiler a benziyor size soralım dedik

Arkadaşlar bi yardım edin tecrübeli bi arkadaş baksın Arkadaşlar bi yardım edin tecrübeli bi arkadaş baksın Arkadaşlar bi yardım edin tecrübeli bi arkadaş baksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barut7o -- 3 Aralık 2016; 18:27:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alman kurdu yavrusuna benziyor Alman kurdu yavruları düşük kulaklı doğar yedinci ay gibi kulaklar dikilmeye başlar bence güzel bir köpek iyide bakılırsa büyüdüğünde sağlam vücutlu bir köpek olur.

• iyi yapmışşınız yemek filan veriyorsunuzdur. kalıcı inşallah yuvası olur sizinle. Zaten bu sokak köpeği olmayacağına göre büyük ihtimal biri atmış onu bırakmış yada kaçmış en iyisi bakmanız tabi şartlar iyise.
  • Şartlar çok iyi şuan hala yanımızda ve kalıcı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.