arkadaslar bilgisayarimda video izleyemiyorm "bilgisayarim"da aygit yöneticisine girdiimde "çoklu ortam video oynaticisi" ve "ortam denetleyicisi" çalismiyo diyor.Bilgisayara indirdiim videolari izleyemiyorm lütfen yardim edin bana çok acil bunlarin driverlarini nerden bulabilirim yada bana bilen biri yollarsa gerçekten çok sevinirim gorkem05@yahoo.com benim mail adresim.. tesekkürler....
sistemin nedir_?xp mi 98 mi_? aygıt yöneticisine girince yüklenmemis görünen aygitlari yazar misin? ayrica anakartın ve pci kartlarin neler?driverlarin eksik olabilir.
sen izleme programimi ariyorsun yoksa surucumu
ses kartının ve varsa tv kartının marka ve modellerini verirsen yardımcı olmaya çalışırım.
ses kartım Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card ve tv kartım Askey CPH050 TV+FM ekran kartım da nVIDIA GeForce2 MX/MX 400 ilgilendiin için saol..
Çoğu kullanıcı Aygıt Yöneticisi altında bulunan aygıtları karıştırıp farklı driver'lar kurabiliyor. Bunların içinde en çok karıştırılanlar ise Tv kartı ve ekran kartı. Çünkü ikiside aygıt yöneticisi altında (tanıtılmadan önce tabii ki) benzer adlara sahipler. Seninde böyle bi hata yapma olasılığın varmı???
sanmıyorm benim sorunum tv kartımla ilgili, bi türlü tanıtamadım internette bulamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme