Bildirim
Arkadaşlar Bir bakarmısınız

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hesabı tutturamassan 2. aya kapanır. riskli bir iş. kendi sermayen yoksa deneme yani.
dedicated bağlantıda iyi bir hat bulursan al. makinenin özelliklerini boşver. en az 2 gb lik bir ram yeterli olur. -
Özelden msn adresini atarsan yardımcı olabilirim. -
arkadasım coğu forumda server kurulumu yapılmakda onlara baka baka hatta videolu anlatımlar var oradan direk olarak göre göre ögrenip kurulumu öğrenebilirsin.
Sana VPS dedicated satmaya kalkışacak kişiler insanlar olacagı için onlara inanma onların dostluğu sana vps yi satana kadardır anlayacağın köpyürü gecene kadar.. Benim tavsiyem şu zamanda bir server kurmak ne derece zamanlama olarak doğru bilinmez fakat şuanda kurmamanı tavsiye ederim. İlerleyen zamanlarda kurmayı denemelisin yani server acmanın sezonu degil şu zaman. -
Bilmiyorum diğer forumlar içinde geçerlimi ama gördüğüm kadarıyla donanımhaber muonline bölümü nerdeyse bitmiş Ne eski güncellik var , ne eski oyuncular ya da eski oyuncu miktarı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: -AloneLord-
Bilmiyorum diğer forumlar içinde geçerlimi ama gördüğüm kadarıyla donanımhaber muonline bölümü nerdeyse bitmişNe eski güncellik var , ne eski oyuncular ya da eski oyuncu miktarı.
Bunu donanımhaber üzerinden yorumlaman bence yanlış bana soracak olursan mu online türkiyede bitti 97d99i vers üstüne versiyon eklenince eskisi kadar zevki kalmadı benim gibi bir çok kişi braktı bende bu aralar Prototype oynuyorum çok zevkli bir oyun oynamanızı tavsiye ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X