Şimdi Ara

ARKADASLAR BİR BAKIN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar sizlere bir sorum olacak bu konuda beni aydınlatırsanız cok sevinirim.. piyasada var olan egitim programlarını biliyosunuzdur mesala vitamin en güzel örnegi bu programlarda video ve yazılar bir arada gösteriliyo ben bu programlardaki videoları nasıl alabilirim bana sadece videoları lazım bu konuda yardımcı olurmusunuz benim içiin cok önemli lütfen..ilginiz için tesekkkür ederim yardımlarınızı bekliyorum..

• CD'yi autorun olarak değilde normal olarak aç içindeki dosyaları biraz kurcala Muhtemelen video isimli bir klasörün içindedir...
  • dedigin gibi biraz kurcaladım video diye bir dosya yok ama bir klasör içinde svc uzantılı bir kac dosya var.. svc nedir bileniniz varmı veya bu video ise ne ile acarım??
  • Kardeş burda o söylediğin dosya formatını okuyabilen bir program var isteren bir dene.(Ben denemedim)

Ya da "svg+file format" diye aratırsan detaylı bilgilerde çıkıyor.

http://www.spearit.com/about_AssociateThis.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harmanyurtlu -- 3 Ekim 2006; 1:48:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak06

slm arkadaslar sizlere bir sorum olacak bu konuda beni aydınlatırsanız cok sevinirim.. piyasada var olan egitim programlarını biliyosunuzdur mesala vitamin en güzel örnegi bu programlarda video ve yazılar bir arada gösteriliyo ben bu programlardaki videoları nasıl alabilirim bana sadece videoları lazım bu konuda yardımcı olurmusunuz benim içiin cok önemli lütfen..ilginiz için tesekkkür ederim yardımlarınızı bekliyorum..

Bu bahsettiğiniz video lar DVD mi yoksa VCD mi kayıt yapılmış ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bir sorum var
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.