Şimdi Ara

Arkadaşlar bir bakın yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar terrier cinsi bir köpeğim var yaklaşık 6yaşında bugünlerde çok huzursuz bir türlü geceleri yatmıyor , yatıyor sonra kalkıyor geziyor tekrar yatıyo sürekli yapıyo neden olabilir sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir ağrısı olabilir, diş çıkartma zamanı olabilir, siz misafirlikte olabilirsiniz, gürültülü bir yerde yaşıyor olabilirsiniz, sıcaklardan etkileniyor olabilir çok fazla şey mümkün

• Hocam diş çıkarıyor olamaz misafirlikte değiliz gürültülü bir ortamda yaşamıyoruz ama şu pisi pisi otu deniliyor külağa kaçmış olabilir diyorlar sizce kulağına kaçsa kulağına bakınca anlıyabilirmiyiz? Baktım görünüşte yok veterinere göstermeye gerek varmıdır sizce ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulağa o ot kaçınca kendi kendine tek yönde derine doğru ilerler onun için eğer ufak bir parça ise anlaşılması zordur eğer bu şekilde kır ortamında başına birşey gelmişse bunun sebebi böcek sokması, arı sokması olabilir genelde arı sokmasına karşı alerjik reaksiyon gösterirler vücutlarında kabartılar olur o anda çok hareketli olurlar tuvaletlerini eve yapabilirler ama aynı gün içinde bu etkiler genelde kaybolur tabi başka bir böcek sokması da olabilir her zaman tecrübeli bir veteriner ile görüşmeniz en doğrusudur.

• benimkilerde şu ara benzer durumdalar ben havaların birden ısınmasından kaynaklandığını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.