Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Arkadaslar bır bılgısayar toplamak ıstıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anakartını Gıgabyte al Asusla çok uğraşırsın ekran kartınıda gtx295 fabrikadan overclocklu gtx260 448bit x2= 896 bit tahminlerimin detayları, çok fakat gtx285 ve gıgabyte'den şaşma derim eğer sistemini kurmadıysan
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardadem

Walla alet son halıyle suna dondu: hala tasarım asamasında ama...

[img=http://img26.imageshack.us/img26/1051/pcteklif.th.jpg]

harddisk seagate 32 mb cache yapın
    anakartı gigabyte x58-ud3r yapın
    ram olarak ocz 3x1gb 1333mhz veya 1600 mhz

• kusura bakmayın sızlerın de basını cok agrıtıyorum ama almısken en ıyısını almak ıstedıgım ıcın cok soru soruyorum... anlayısınız ıcın tesekkurler oncelıkle ama bırkac yerde celıskıye dustum. acıklarsanız sevınırım cok.

anakartı degıstırmek sorun dııl hatta daha ucuz oldugundan bana uyar bıle gıgabyte almak ancak 3dmarkın benchmark lıstelerınde i7 ye en uyumlu anakart olarak asus p6t deluxe verılıyor. acaba ne gıbı sorunlar yasarım bu kartla? sorun yasarsın demıssınız de...

bır de ekran kartı yorumunun nedenını alabılırmıyım. yıne 3dmark da dunyadakı en ıyı kart olarak gosterıyo gtx295i ????

bır de ram sorum olacak. i7 islemcılere en ıyı uyan 2. ddr3 ram yıne aynı kaynakta benım koydugum corsair olarak belırtılmıs.

bu parcalar acaba sızde mı sorun yasattı? neden tavsıye etmıyorsunuz merak edıyorum. sımdıden cok sagolun...

bu arada kaynakların sıtesı de su adres:http://service.futuremark.com/hardware/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardadem -- 25 Şubat 2009; 23:14:12 >

• quote:

herkese cok tesekkurler. anakartyı gıgabyte olarak degıstırebılırım. hard dıskı de 32 cache lı alırım. ama ram konusunda neden 3x1? 2x2 yerıne?

bır de ekran kartı yorumunun nedenını alabılırmıyım. en ıyı benchmark sıtes olan 3dmark da bıle dunyadakı en ıyı kart olarak gosterıyo gtx295i ????

Core i7 sistemlerde ramler 3 kanallı olarak çalışır ( 3x1 gb veya 3x2 gb )
  • quote:

Orjinalden alıntı: ona2000

quote:

herkese cok tesekkurler. anakartyı gıgabyte olarak degıstırebılırım. hard dıskı de 32 cache lı alırım. ama ram konusunda neden 3x1? 2x2 yerıne?

bır de ekran kartı yorumunun nedenını alabılırmıyım. en ıyı benchmark sıtes olan 3dmark da bıle dunyadakı en ıyı kart olarak gosterıyo gtx295i ????

Core i7 sistemlerde ramler 3 kanallı olarak çalışır ( 3x1 gb veya 3x2 gb )

tamam sımdı anladım. o zman benım corsair den de 3 tane almam gerekecek demek oluyo bu. bunu da ogrendım sayenızde. tesekkurler...

• bugün bir siteden aldım bu sistemleri şablon olarak,size de yardımcı olur umarım

Arkadaslar bır bılgısayar toplamak ıstıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: talatcaner

bugün bir siteden aldım bu sistemleri şablon olarak,size de yardımcı olur umarım

cok tesekkurler sablonlar ıcın. ben en cok quad core lu sısteme baktım. tabıı dıkkatımı su cektı. benımkıne monıtor dahıl degıl. :( ekran kartı fıyatları asagı yuarı aynı sayılır. benımkı 295 555$ ılgılendıgınız ıcın cok tesekkurler... cok sagolun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: talatcaner

http://urlal.com/epl

tamamdır. ıste bu karsılastırmam ıcın cok super oldu. cok sagolun. hemen gırdım sıteye arastırıyorum su anda. cok tesekkurler...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.