Şimdi Ara

Arkadaşlar Bir Forum Nasıl Kullanılmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bir Forum Nasıl Kullanılmalı ?

Adlı ( bir bakıma SSS olan) E-kitapçığın Version 1- V.1.0 olarak yayına sunuyorum Buradan İndirin... ilk version olarak yeterince olgunlaştığını düşünüyorum. sizlere paylaştığım bu belgeyi okuyunuz okutunuz Karanlığa Küfredeciğinize, Bir mumda Siz yakın, Yorumlarınız olur ise bana iletiniz, eklenmesini istediğiniz bişeyler olursa ekleyeceğiniz yazıyı veyahut güncellediğiniz belgeyi bana gönderiniz.

Belge güncellenmeye devam edilecektir, Allah kısmet ederse ; v.2.0 olarak projeyi devam ettireceğim.

İnternet Alemine, armağan olsun.

Ayrıntılı bilgi için ; E-hack.org
    ve yok2504@gmail.com

• Forum reklamı nasıl yapılır'ın son versiyonunu kullandın sanırım o konuda baya iyisin.
  • böyle bir mesaj atılacağını bekliyordum, heralde benim mesaj sayıma bakıp ve verdiğim linkler ile elindeki verileri kullanarak reklam yaptığımı düşündün. dostum sana hayatta başarılar. sana tavsiyem bu belgeyi oku, senin içinde bişeyler yazıyor emin ol. kontrol etmeden yorum yapmayınız lütfen.

Bu arada 11,646 üyeli bir forumun reklama ihtiyacı olacağını çok saçma buluyorum.

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yok2504 -- 4 Nisan 2006; 1:00:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yok2504

böyle bir mesaj atılacağını bekliyordum, heralde benim mesaj sayıma bakıp ve verdiğim linkler ile elindeki verileri kullanarak reklam yaptığımı düşündün. dostum sana hayatta başarılar. sana tavsiyem bu belgeyi oku, senin içinde bişeyler yazıyor emin ol. kontrol etmeden yorum yapmayınız lütfen.

Bu arada 11,646 üyeli bir forumun reklama ihtiyacı olacağını çok saçma buluyorum.

saygılar.

11,646 üyeli bir forumun, 175.000 üyeli bir forumun reklamına her zaman ihtiyacı vardır. Bunlar reklam kokan topikler bunlara gerek yok.
    Verdiğin linkin direk belgeye değilde diğer forumda açtığın konuya bağlanması bende bunu uyandırdı.
    Zaten o mesajı çokta ciddi yazmamıştım, yaptığın bir işi başka insanlarla paylaşmak herkese duyurmak senin en doğal hakkın.

• quote:

böyle bir mesaj atılacağını bekliyordum, heralde benim mesaj sayıma bakıp ve verdiğim linkler ile elindeki verileri kullanarak reklam yaptığımı düşündün. dostum sana hayatta başarılar. sana tavsiyem bu belgeyi oku, senin içinde bişeyler yazıyor emin ol. kontrol etmeden yorum yapmayınız lütfen.

saygılar.

Hocam ben Haftanın belli gunlerinde post kasmaya baglı Postus kasoryum sendromu yaşıyorum ne yapmalıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se®CaN

quote:

saygılar.

Hocam ben Haftanın belli gunlerinde post kasmaya baglı Postus kasoryum sendromu yaşıyorum ne yapmalıyım

Yovita ye kasmaz

• Saygı görmek için illaki ROOT olmak gerekiyor heralde. !??

size iyi eğlenceler forumdaşlarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Saygı görmek için illaki ROOT olmak gerekiyor heralde. !??

size iyi eğlenceler forumdaşlarım.

ok Root Admin oldugunda haber et te sen gelcen zmn ceketleri ilikleyelim Saygı mertebeye deil karaktere duyulur bizde ama sanırım senin geldigin yerde yalaklar baya fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenshi -- 4 Nisan 2006; 4:01:41 >
  • Ne gerek war klavuza yahu...Klavuz olarak DH deki kurallar yeterli...Bu kadar kasmaya ne gerek war?

Direk upload linkini versen az çok niyetini anlardık da önce web siteye yönlendirmek ne iş onu anlayamadım...
  • @yok2504
    Merhaba, bu exe dosyasını editleyebilir miyiz?
    Elimde bir tez var ve bunun belli bölümlerine tıklayarak ulaşmak istiyorum.
    Önceleri web sayfası veya xls olarak yapmak istedim ancak anlaşılan *.exe ile daha şık olacak.
    Yardımcı olabilir misin?
  • belki hala ihtiyacı olan vardır bu belgeye ;)
  • forumu başkalarını sinir etmek için kullanın PC ne de olsa olmaz
  • E-hack.org Forumları Kapanmıştır

Misyonumuza daha iyi hizmet edebilmek için 27.08.2006 tarihi itibariyle 15 binden fazla üyeye sahip olan forumumuzu kapatmış bulunuyoruz. Bundan sonra bizi ana sayfadan takip edebilirsiniz. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

-----------

16.11.2006 tarihi itibariyle e-hack.org forumları yerine açılmış olan özel alanımız X area aktif olmuştur. Üyelik hakkında bilgi almak için anasayfaya bakabilirsiniz.

de get rakamları şişirmişin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.