Şimdi Arkadaşlar bnm Adamım Jangandadı Ben OYunda Exit Demeden Pc Kapattım.. Ama Hemen 2 DK ARdından Oyuna Gİrdim ÇAr Hotanda Ve SOyuk Bu nasıl Oluyor Anlam Veremiyorum.. Sİzce Oyle bişi vArmı Fikirleriniz ne KAfayı yedim ya
malesef sen loader kullanıyorsan olur böyle seyler aynısı benım basıma geldi 58 wizim gitti soyundu içinde 250m +42+7 kolluk+60+9 staff ama olsun ben de 77 nukerıme gectım ve bu sefer loader kullan mıom bu bana ders oldu
yok loader değil bnm çar preli
Pc kapatman dan dolyı olduğunu zannetmiorum adamlar senin log out olmanı beklemiş sanırım ve sen çıkar çıkmaz soymuşlar...
evet bekoman dediği gibi ama bu işte bir iş var adm çıkınca nasıl hem girmişler o serverı anlamadım dımı yanı
quote:
Orjinalden alıntı: göktekiyıldızlar
evet bekoman dediği gibi ama bu işte bir iş var adm çıkınca nasıl hem girmişler o serverı anlamadım dımı yanı
Şimdi Arkadaşlar bnm Adamım Jangandadı Ben OYunda Exit Demeden Pc Kapattım.. Ama Hemen 2 DK ARdından Oyuna Gİrdim ÇAr Hotanda Ve SOyuk Bu nasıl Oluyor Anlam Veremiyorum.. Sİzce Oyle bişi vArmı Fikirleriniz ne KAfayı yedim ya
Evet var.Aynı şeyi bende internet cafe de yaşadım.Açık bıraktım çarı bilgisayarı kapttım meğersi çar bekleme moduna geçmiş ama hemen bn gitmeden biri gelip açmış ve çar oyunda..Soyuldu :( Ogünden snra internet kafeye gitmedim ben arkadaşım.
Fake kokusu alıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme