Şimdi Ara

Arkadaşlar bir strateji oyunu istiyorum..Tavsiyeleriniz?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rise of nation kesinlikle derim , carrefour da kampanya var ek paketi ve kendısı orjınal halde 14.99 ytl, ben gecen aldmı bitirdim hemen oyunu
  • Warcraf 3 ü öneririm ben bence süper bir oyun ve internetten de oyniyosun cok guzel ve zevkli oluyor....
  • heroes 3 diyorum heroes 3

belli daha önce oynamamışsın.. iddia ediyorum bu oyunun delisi olucaksın

bul biyerden ve kur.. bulamazsan netten indir.. ama mutlaka oyna
  • Beyler ben nasıl resim koycam ya daha yeniyimde gosterirmisiniz? plz
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaRLoRd

Beyler ben nasıl resim koycam ya daha yeniyimde gosterirmisiniz? plz

mesaj yazmak icin acılan ekranda asagıda resim koymak icin tıklayın yazar ona tıkla yanındaki kutucugu isaretle
  • dune 2000 var istersen gerci tarihle bi alakası yok ama bak istersen ona da
  • quote:

Orjinalden alıntı: egos_108

quote:

Orjinalden alıntı: DaRLoRd

Beyler ben nasıl resim koycam ya daha yeniyimde gosterirmisiniz? plz

mesaj yazmak icin acılan ekranda asagıda resim koymak icin tıklayın yazar ona tıkla yanındaki kutucugu isaretle

Vallahi bende yeni öğrendim. İmageshack'le uğraşmaya gerek yokmuş.

Sağolasın.

• Company of Hereos
  • Lord of the rings:Battle for middle earth

Klasik eski bi oyunda olur dersen ki büyük ihtimalle oynamışsındır,yuri's revenge'den şaşma
  • rise of nations istediğin 2 boyutlu strateji oyunu olabilir , ekstra age of empires ve age of mythology serisi olabilir.
  • sistemin fena değilse company of heroes oyna.stratejiye bakış açını değiştirecek kusursuz bir oyundur.
    ( tarihi dönemler demişsin company of heroes 2. dünya savaşını konu alır.ama kesinlikle dene.bayılacağından eminim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disast3r -- 7 Nisan 2007; 11:04:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

sistemin fena değilse company of heroes oyna.stratejiye bakış açını değiştirecek kusursuz bir oyundur.
    ( tarihi dönemler demişsin company of heroes 2. dünya savaşını konu alır.ama kesinlikle dene.bayılacağından eminim)

arkaaş 3 boyutlu istememiş dostum
  • lord of the rings II yi al bence. seveceğine eminim. tarihle alakası yok ama çok güzel..
  • AGE OF EMPİRES 2

ÖLÜMÜNE AGE OF
  • yukarda resimli açıklama da var hala seçememişmi?
  • arkadaş 3D olmasın dio son postlara kadar 3D öneriler var alala ya okumadan yazıosunuz yada 3D ne bilmiosunuz sana önericek 2D oyunum yok kusura bakma çnkü 3D ler daha çok sarıyo beni her ne kdar ekran kartı kassada
  • Biraz eski gelebilir ama Disciples 'ın son oyunu harikaydı bence...
  • Kardeş en iyisi age of empires 2 bunun birincisi dandik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subaortik -- 9 Nisan 2007; 20:52:46 >
  • rome total war serisi stratejiye bütün bakış açımı deiştiren oyun muhteşem ötesii....
  • KARDEŞİM TARİHİ BİR OYUN İSTİYORSANN YANİ KILIÇ OK MIZRAK SAVAŞLARI , SANA BİR KAÇ OYUN SIRALAYACAGIM BUNLARIN SIRASI ÖNEMLİ

1.LORD OF THE RİNG BATTLE FOR MİDDLE EARTH 1
    2.LORD OF THE RİNG BATTLE FOR MİDDLE EARTH 2
    3.AGE OF MYTHOLOGY (TİTAN VERSİYONU DA OLABİLİR)
    4.AGE OF EMPİRES 3
    5.DUNGEON SİEGE 2
    6.AGE OF EMPİRES 2

ÖZELLİKLE İLK İKİSİNİ ÖNERİRİM SANA İİ EGLENCELER
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.