uppp tıkladım ben de.aslında o sponsorların tüm geliri bağışlayacaklarını sanmıyorum ama...
up bırakmam bunun peşini unutmuştum oldu bayağı
yukarı
UP
bence hikaye bunlar.. insanlar bizim verdiğimiz öneme göre mi besleyecekler insanları.. yardım yapacak olan normal bir şekilde götürür yardımı muhtaç bölgelere.. kimse tıklamasa o insanları aç mı bırakacaklar. veya tıkladığımız zaman o yardımın yapıldığının bir teminatı var mı_?
yine de tıkladım bakalım olsa da olmasa da..
uP
tmmdır
quote:
Orjinalden alıntı: pLaYn0w
bence hikaye bunlar.. insanlar bizim verdiğimiz öneme göre mi besleyecekler insanları.. yardım yapacak olan normal bir şekilde götürür yardımı muhtaç bölgelere.. kimse tıklamasa o insanları aç mı bırakacaklar. veya tıkladığımız zaman o yardımın yapıldığının bir teminatı var mı_?
yine de tıkladım bakalım olsa da olmasa da..
+1
Yukarı
Teşekkürler.
Bi dakka şimdi bir kere tıklayınca bir daha tıklayamıyomuyuz yani modemi açıp kapama gerekli e madem bizim oraya tıklayıp açları doyurmamızı istiyolar neden istediğimiz kadar tıklayamıyoruz garip geldi bana
quote:
Orjinalden alıntı: Jolly_RogeR
Bi dakka şimdi bir kere tıklayınca bir daha tıklayamıyomuyuz yani modemi açıp kapama gerekli e madem bizim oraya tıklayıp açları doyurmamızı istiyolar neden istediğimiz kadar tıklayamıyoruz garip geldi bana
günde 1 defa tık hakkı tanınıyor dostum öylede olabilir belki
uuupp
quote:
Orjinalden alıntı: Jolly_RogeR
sayfayı tekrar açtığımda tıklayabildim 2.kez.
evet tıklanabiliyor ama sanki daha önce tıkladınız diye uyarı beliriyo altta ama emin değilim tam