Şimdi Ara

(((((=Arkadaşlar Bir Tıkla Aç Bir İnsanı Doyurun=))))) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
3.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uuuup
  • yukarı
  • uppp
    tıkladım ben de.aslında o sponsorların tüm geliri bağışlayacaklarını sanmıyorum ama...
  • up bırakmam bunun peşini unutmuştum oldu bayağı
  • yukarı
  • UP
  • bence hikaye bunlar.. insanlar bizim verdiğimiz öneme göre mi besleyecekler insanları..
    yardım yapacak olan normal bir şekilde götürür yardımı muhtaç bölgelere..
    kimse tıklamasa o insanları aç mı bırakacaklar. veya tıkladığımız zaman o yardımın yapıldığının bir teminatı var mı_?

yine de tıkladım bakalım olsa da olmasa da..
  • uP
  • tmmdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: pLaYn0w

bence hikaye bunlar.. insanlar bizim verdiğimiz öneme göre mi besleyecekler insanları..
    yardım yapacak olan normal bir şekilde götürür yardımı muhtaç bölgelere..
    kimse tıklamasa o insanları aç mı bırakacaklar. veya tıkladığımız zaman o yardımın yapıldığının bir teminatı var mı_?

yine de tıkladım bakalım olsa da olmasa da..

+1

Yukarı
  • Teşekkürler.
  • Bi dakka şimdi bir kere tıklayınca bir daha tıklayamıyomuyuz yani modemi açıp kapama gerekli e madem bizim oraya tıklayıp açları doyurmamızı istiyolar neden istediğimiz kadar tıklayamıyoruz garip geldi bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jolly_RogeR

Bi dakka şimdi bir kere tıklayınca bir daha tıklayamıyomuyuz yani modemi açıp kapama gerekli e madem bizim oraya tıklayıp açları doyurmamızı istiyolar neden istediğimiz kadar tıklayamıyoruz garip geldi bana

günde 1 defa tık hakkı tanınıyor dostum öylede olabilir belki
  • uuupp
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jolly_RogeR

Bi dakka şimdi bir kere tıklayınca bir daha tıklayamıyomuyuz yani modemi açıp kapama gerekli e madem bizim oraya tıklayıp açları doyurmamızı istiyolar neden istediğimiz kadar tıklayamıyoruz garip geldi bana

sayfayı tekrar açtığımda tıklayabildim 2.kez.
  • evet tıklanabiliyor ama sanki daha önce tıkladınız diye uyarı beliriyo altta ama emin değilim tam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.