Şimdi Ara

Arkadaşlar Bir Yardım Edin Uydu Alıcısı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Görüntü kaliteleri hemen hemen aynı !... Kullanılan image'lara göre çoka z farklılık
    gözlemlenebilir.

Digitürk her ikisinde de sorunsuz. D-smart ise, kendi cihazı yada smartcard'ın kendi
    modülüne takılarak izlenebilmektedir.

D-smart şart ise, modül girişli uydu cihazı almalısınız.

Evet ,dsmart düşünüyorum.Peki bir de şöyle sorim o zaman vu solu mu kathrein 912 hd mi özellikle kathreini yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum da fiyatı da uygun dsmart modülle uyumlu çalışır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: k35

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Görüntü kaliteleri hemen hemen aynı !... Kullanılan image'lara göre çoka z farklılık
    gözlemlenebilir.

Digitürk her ikisinde de sorunsuz. D-smart ise, kendi cihazı yada smartcard'ın kendi
    modülüne takılarak izlenebilmektedir.

D-smart şart ise, modül girişli uydu cihazı almalısınız.

Evet ,dsmart düşünüyorum.Peki bir de şöyle sorim o zaman vu solu mu kathrein 912 hd mi özellikle kathreini yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum da fiyatı da uygun dsmart modülle uyumlu çalışır mı ?

Kathrein 912 görüntü kalitesi açısından, Vu'dan çok çok iyidir. (Kendi orijinal yazılımı ile...)

Kathi'ler D-smart modüllerle uyumludur.

• Kathrein 912 hd yi bir aksilik olmazsa almanyaya gidecek birine sipariş edicem.Yalnız sormak istediğim getirecek kişi uçakla gidip gelecek.Yurda sokarken bu bir sorun yaratır mı yani bunun bandrol ücreti olur mu yada gümrükte bir sıkıntı olur mu?
  • Yolcu yanında gelen eşyalara bahse konu uygulama yapılmıyor!

Yalnız bu soruyu bana neden soruyorsunuz !? Anlamadım !

Siparişinizi yanında getiren kişi, bandrol ve benzeri uygulamaya maruz kalırsa, sizi
    yanlış yönlendirmiş olmayacakmıyım?

Kısaca bu tip işlemlerde risk her zaman vardır. Sorduğunuz soru, yanıt verende, mal
    gümrüğe takılırsa, getirteni yanlış yönlendirmiş olacağım endişesini yaratır.

Saygılar, sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 4 Mart 2011; 20:34:21 >
  • Hocam haklısın diğer bilgiler için de teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.