Ne Barışı Ne Charı Matrakan Onlar Ayrıldı Biz Bİşi Yapmadık.
aliihsan abi
sniperdayı ekrem perenal_ wantedlord
ordaki hakkımı almamıştım bende alıcam hakkımı
Çalınmamıştı.Şifresinde Türkçe veya Yunanca karakter vardı.V7'de onlar işlemiyordu ve chara girilmiyordu.Tüm TT'deki olanlara duyrulur.Charınıza girebilirsiniz.
Sebep:Barış'ta charına girebilmiş.
Bişey sorcam !!!deep_dive!!! da kimler ortak acaba Umur hakını alarak mı ayrıldı blood dan ve şimdi nerede oynuyor bu soruların cevabını bekliyorum deep dive da ortagım var çünkü
quote:
Orjinalden alıntı: ballrry
Çalınmamıştı.Şifresinde Türkçe veya Yunanca karakter vardı.V7'de onlar işlemiyordu ve chara girilmiyordu.Tüm TT'deki olanlara duyrulur.Charınıza girebilirsiniz.
Charıma girebilmem şifremde türkçe karakter olmamasıydı ve şuanda Blood-Red-Team'dan olan birisi tarafından hack yedi. Bunu anlayın artık
quote:
Orjinalden alıntı: Enterighi
quote:
Orjinalden alıntı: ballrry
Charıma girebilmem şifremde türkçe karakter olmamasıydı ve şuanda Blood-Red-Team'dan olan birisi tarafından hack yedi. Bunu anlayın artık
Kızmana gerek yok,medenice bir smiley kullanabilirsin. Ayrıca tüm suç otakuron nickli şahısın,bana Enterighi dirildi dedi msn'den.O söylemeseydi böyle demezdim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme