Topladiginiz pc gayet iyi. Gule gule kullanin. Yalniz size bi sorum olacak aralik ayina kadar bekleyebilir misiniz. Yeni kartlar cikacak. Onlari da goz onunde bulundurun
arkadaşlar yeni bi sistem topladım sizce nasıl ?
arkadaşlar kurduğum sistem aşşağıdaki gibi gerçekten sağlam pc olmuşsa lütfen yorumlarınız ve önerlerinizi eksik etmeyin teşekkürler ;
TOPLAM Fiyat 1.754 lü birşeydi yani 1 milyar 750 civari bişi
topladıgım pc bu arkadaşlar bugün sipariş edicektim sırf foruma yazıp herkezin forumunu merak ettiğimnden yarına bıraktım lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Islemcin iyi degil. Onu degistir. Haliyle anakarti da degistirmen lazim. Simdi okula gidiyorum. Bos zaman bulunca yardimci olurum. Kasa icin bisey diyemicem
Hocam işlemcin Phenom II X4 955 olsa çok daha iyi olur. Para cebinize kalır. Kalan paraya daha iyi ekran kartı alırsınız
oyun performansı iki işlemcide çok değişeceğini düşünmüyorum.
arkadaşlar ya kafam allah bullak oldu yemin ederim 2 haftadır araştırıyorum artık kafayı yicem napcağımı bilmiyorum yaw herkez bişi diyor pc ci adamla düzdüğümüz sistem şu büyük ihtimalle yarın vericez hekrez değiş falan dio kimisi iyi dio napcam bilmiyorum ;
Forvet007 nin dedigi 1. Sistemi alin. Gayet uygun.
arkadaşlar bugün vatan bilgisayara gittim Leon-x arkadaşımızın topladıgı sistemi topladım fiyat biraz fazla çıktı 12 taksit yapıncada baya artıyor bendede worldcard yok aslında vatan bilgisayarın worldcard'a 5 taksitte %17 lik süper bi kampanyası var birinden bulmaya çalışıcam ben x6 1055T istiyordum ordaki yetkili dedi sen oyun pc si istiyorsun dedi haliyle öyle bana phenom x4 3.2 yanlş hatırlamıyorsam 3.2 blackedition u önerdi sizce ne dersiniz ? Zaten sen oyun oynıyacaksın oyunda ekran kartı ağırlıklı ki ekran kartımda ati sapphire hd6870 oldugu için rahatız dedi , amd x6 yerine amd phenom x4 ü alsam çok farkedermi ? Yoksa x6 al diyorsanız neden x6 almamı istiyorsunuz , şuanki kullanılan sistemler 4 çekirdeği destekliyormuş sanırım öyle bişi dendi abimde pc mühendisi oda aynen öyle dedi yanlış aktarmıyorsam yani sistemler 4 çekirdeği destekliyormuş artık hani o derece en son 6 çekirdek fazla oluyormuş daha onluk bişi yokmuş vatandaki elemanda 4 çekirdek yeterli dedi sen 6 çekirdeği bi 5-6 yıl sonra kullanırsın ancak dedi ne dersiniz bu işe ?
şu anki oyunlar daha 4 çekirdeği desteklemiyor. Çıkarsa bu senenin sonlarında çıkar. X4 alman daha iyi olur. X6 ile arasında oyun açısından fark yok. X4 al paran cebinde kalsın. O dediği işlemci AMD Phenom II X4 955 BE. Güzel F/P işlemcidir
kardeş kafamdaki sistem şu bu sistemle takır takır her oyunu full fps + full + full oynarmıyım ?
dediğin gibi amd phenom x4 blackedition işte 3.2 ghz mıydı neydi işlemci bu anakart (bilemiyorum hangisini alıcağım Leon-x in önerdiği vardı sizin bi öneriniz varmı leon-x in önerdiğini düşünüyorum usb 3.0 desteği falanda AsuS M4A87TD/USB3 DDR3 (Sata 3, Usb 3.0) --- 195,35 TL bunu önerdi leon-x ram olarak 4 gb 2x2 hyper-x kingston 1333 mhz 500 gb 7200 rpm samsung harddisk asusun dvd sürücüsü dvd wr ekran kartı hd6870 1gb 256 bit ddr5 dx11 kasa olarak XIGMATEK UTGARD-700 UTGARD PURE BLACK EDITION (80PLUS 700W PSU) ATX KASA --- 328,48 TL **Birde vatan pc deki adam aslında gerek yok işlemci soğutucusuna dedi ama nolur nolmaz diye yine Leon-x arkadaşımızın önerdiği işlemci soğutucusu var GELID CC-TranQ-01-A Tranquillo İşlemci Soğutucusu --- 67,41 TL