Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BU İŞLLER ALEX'İLE OLMAZ!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş doğru söylemiş alex yavaş takımı yavaşlatıyor ve çoğu maçta kondisyonsuz oluyor fener 10 kişi gibi oluyor fenere alezin hızlısı lazım ve daha genç alezin yaşıda ilerledi fener bu yıl kazandığı parayla adam akıllı alexi yedeğe çekebilecek adam almalı yoksa seneyede aynı oluruz ilerleme olmaz öyleki şuan takımda malesef her şey alexe bağlı tek forfetinde en büyük nedeni
  • Alex asist krallığına kosman bir oyuncu daha ne yapması gerekiyor. Bu forumda Futbol seviyesi iyice yerlere düştü önüne gelen dahi kesiliyor Alex i çekiştiriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

Alex asist krallığına kosman bir oyuncu daha ne yapması gerekiyor. Bu forumda Futbol seviyesi iyice yerlere düştü önüne gelen dahi kesiliyor Alex i çekiştiriyor.

neden anlamak istemiyorsunuz kimse alex kötü futbolcudur demiyo şl artık yetersiz şl başarılı olmak istiyosan kadron sağlam olmalı chelsea yedeklerine veya değer yarı finalist takımların yedeklerini bakmanı tavsiye ederim
  • Şampiyonlar Liginde Chelsea dün oyuncu değişiklikleriyle bile ezdi Fener i, Wederson-Ali Bilgin -- Kalou - Malouda , bu örnek bile yeterli. Kadrolar ve kalitesi yetersiz.

Alex, Türkiye Liginde yeterli bi futbolcu ancak Fenerbahçe büyük düşünmek istiyorsa Alex ten kurtulmalı, Fener kötü olduğu zamanda, iyi olduğu zamanda adam Avrupa'da hayalet gibi, yok efendim asist yapmış bilmemne yapmış, duran toplardan yapıyor asistleri, bunun için Alex takımda tutulur mu? Bitirici ara toplar, dripling, adam geçme vb. bişey gördünüz mü Alex'ten Avrupa da?

Defansa geliyor, defanstan topu alıyor, Maldonado ya, yada yakınındaki adama verip gidiyor.

Fenerbahçe ye çok iyi bi 10 numara, 2 adet süper santrfor, al gülüm ver gülüm yapan Maldonado yerine iyi bi ön libero birde defansa stoper lazım.

Benim düşüncem bu yönde.

• maldonada harbiden malaynen al gülüm ver gülüm takım doğru düzgün atağa kalkamıyo bile
  • Bir oyun kurucunun yeterli olması için nelere bakmak gerekir..Bence asiste,ki Alex bunda lider..Ha diyosan ki adam gol kralıda olsun bide üstüne top kapmada birinci olsun;o zaman bişey diyemem..
  • olcağınızı oldunuz zaten daha ne bekliyorsunuz ki
  • Alex dediğin insan avrupa asist kralı tr gol kralı ve asist kralı maç başıına 1gol 1asist ortalamaısna yakın bir ortalama ile oynayan bir insan bu takımda tartışılmayacak tek kişi varsa oda alex dir lütfen bir yenilgii sükünetinizi kaybetmeyin isterseniz..alexin öönünde şimdiye kadar hiç doğru dürüst forvet olmamasına rağmen bunları yaptı ise sizce önünde ve yanında 3tane daha sağlam adam olsa sizce alex ne yapar??? hala alex i tartışıyorsak zaten bizim futbboldan anlama sistemimiz çok zayıf demektir....sen önce şu saçmasapan yabancı sınırlamasının kaldırırmasını sağla ondan sonra git şu örnekler gibi oyuncular al alexin yanına koy ondan sonra olmazsa düşünıruz...örnek 3 adet forvet 1..kanoute 2..vagner love 3..jo ...solaçık 2adet 1..riise 2..adriano 2adet önlibero 1..keita (sevillali)veya boamote 2..rosicy veya Quaresma...bunları al sen alexin yanına koy bk o zaman alex neler yapıyor herhalde bırak avrupa yı dünya asist kralı falan olur herhalde...size tavsiyem alex derken bir kere saygı duyun ve onun hakkında yorum yaparken 2defa değil en az 3defa düşünun saygılarımla..

• Vallahi ben kızmıyorum, Fenerli arkadaşlarımız TR lig şampiyonluğunu dünya şampiyonluğuna eş tuttukları için onlara yurtiçindeki başarılar yeterli geliyordur. Bi adam Avrupa'da yoksa, asistleri sadece duran toplarsa, maçlarda hayalet gibiyse, Çaykur Rize ye bilmem kime karşı şahlanıp, Chelsea ye vb. takımlarda takımı 10 kişi bırakıcaksa Avrupada başarı isteyen bi takım onu gönderir. Bu kadar basit.

Hagi çok güzel bi örnek buna, adam hem ligde hem Avrupada neler yaptı, bu takım UEFA kupasını kazandıysa %70 Hagi dir bunun nedeni, ben hayatımda maçın kaderini bu kadar etkileyen bi adam izlememiştim.

Alex in önünde saygıyla eğilmeyi geçtim, sümüğümü atmam ben onun üzerine, sadece ve sadece Türkiye liginin kalitesizliğinden dolayı iş yapan bi adam, yemişim öyle 10 numarayı
  • Sende futboldan mı anlıyon ???

quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Vallahi ben kızmıyorum, Fenerli arkadaşlarımız TR lig şampiyonluğunu dünya şampiyonluğuna eş tuttukları için onlara yurtiçindeki başarılar yeterli geliyordur. Bi adam Avrupa'da yoksa, asistleri sadece duran toplarsa, maçlarda hayalet gibiyse, Çaykur Rize ye bilmem kime karşı şahlanıp, Chelsea ye vb. takımlarda takımı 10 kişi bırakıcaksa Avrupada başarı isteyen bi takım onu gönderir. Bu kadar basit.

Hagi çok güzel bi örnek buna, adam hem ligde hem Avrupada neler yaptı, bu takım UEFA kupasını kazandıysa %70 Hagi dir bunun nedeni, ben hayatımda maçın kaderini bu kadar etkileyen bi adam izlememiştim.

Alex in önünde saygıyla eğilmeyi geçtim, sümüğümü atmam ben onun üzerine, sadece ve sadece Türkiye liginin kalitesizliğinden dolayı iş yapan bi adam, yemişim öyle 10 numarayı

• Bu işler Deivid, Kezman, Maldonado gibi adamlarla olmaz. bunları yollarsın yerlerine yii adamalr alırısn takım oyuncusu olan. o zmana finaller gelir.
  • Noldu hocam gerçekleri duymak zoruna gitti herhalde
  • quote:

Şampiyonlar Liginde Chelsea dün oyuncu değişiklikleriyle bile ezdi Fener i, Wederson-Ali Bilgin -- Kalou - Malouda , bu örnek bile yeterli. Kadrolar ve kalitesi yetersiz.

Alex, Türkiye Liginde yeterli bi futbolcu ancak Fenerbahçe büyük düşünmek istiyorsa Alex ten kurtulmalı, Fener kötü olduğu zamanda, iyi olduğu zamanda adam Avrupa'da hayalet gibi, yok efendim asist yapmış bilmemne yapmış, duran toplardan yapıyor asistleri, bunun için Alex takımda tutulur mu? Bitirici ara toplar, dripling, adam geçme vb. bişey gördünüz mü Alex'ten Avrupa da?

Defansa geliyor, defanstan topu alıyor, Maldonado ya, yada yakınındaki adama verip gidiyor.

Fenerbahçe ye çok iyi bi 10 numara, 2 adet süper santrfor, al gülüm ver gülüm yapan Maldonado yerine iyi bi ön libero birde defansa stoper lazım.

Benim düşüncem bu yönde.

Yabancı kontejan kapalı olmasaydı emin ol ki bu sene final oynardık.

• sky__walker sen takmısıın hagi yaw saçmalıyıp duruyon adam gs misyonunu tamamlamış 10 sene geçmiş hala hagi alex kıyaslıyon herkez biliyo alexin hagi kadar iyi olmadığı biz nryi tartışıyoz sen nediyosun hayret ya vallaha bi arkadaşın dediği gibi biz kupa alsak ilk önce biz aldık dersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Susturucu10Şanlı

Alex dediğin insan avrupa asist kralı tr gol kralı ve asist kralı maç başıına 1gol 1asist ortalamaısna yakın bir ortalama ile oynayan bir insan bu takımda tartışılmayacak tek kişi varsa oda alex dir lütfen bir yenilgii sükünetinizi kaybetmeyin isterseniz..alexin öönünde şimdiye kadar hiç doğru dürüst forvet olmamasına rağmen bunları yaptı ise sizce önünde ve yanında 3tane daha sağlam adam olsa sizce alex ne yapar??? hala alex i tartışıyorsak zaten bizim futbboldan anlama sistemimiz çok zayıf demektir....sen önce şu saçmasapan yabancı sınırlamasının kaldırırmasını sağla ondan sonra git şu örnekler gibi oyuncular al alexin yanına koy ondan sonra olmazsa düşünıruz...örnek 3 adet forvet 1..kanoute 2..vagner love 3..jo ...solaçık 2adet 1..riise 2..adriano 2adet önlibero 1..keita (sevillali)veya boamote 2..rosicy veya Quaresma...bunları al sen alexin yanına koy bk o zaman alex neler yapıyor herhalde bırak avrupa yı dünya asist kralı falan olur herhalde...size tavsiyem alex derken bir kere saygı duyun ve onun hakkında yorum yaparken 2defa değil en az 3defa düşünun saygılarımla..

bizler zaten alınmalı diyoruz, alex üstüne düşüne yapıyo diyoruz, alex ile buraya kadar diyaoruz ,bu adamı bukadar büyütmeyin diyoruz, öyle bir kadro kurulsunki alex gibi adamın yedekğin olsun. lütfen diğer finalist takımların kadrolarına bakalım

• quote:

Vallahi ben kızmıyorum, Fenerli arkadaşlarımız TR lig şampiyonluğunu dünya şampiyonluğuna eş tuttukları için onlara yurtiçindeki başarılar yeterli geliyordur. Bi adam Avrupa'da yoksa, asistleri sadece duran toplarsa, maçlarda hayalet gibiyse, Çaykur Rize ye bilmem kime karşı şahlanıp, Chelsea ye vb. takımlarda takımı 10 kişi bırakıcaksa Avrupada başarı isteyen bi takım onu gönderir. Bu kadar basit.

hagi öldü abicim öldü gitti yüzünümü yıkıyosun ne yapıyosun bu işler ah hagi vah cantonayla felan olmuyor türkiyeye getirirler şimdi alexten daha iyi bir maestro ondan sonra tartışırlar ama rikocan gibi delgado gibi çakma heriflerlede meşgul etmesinler

• Ne olursa olsun Hagi güncel bi örnek herkes için, ben orda Hagi yi Avrupa da yaptıklarını görün diye verdim,

Alex - TR de var, Avrupada hayalet

Hagi - TR dede var, Avrupadada (yani vardı)

Bazı adamlar alırsın bi hareket yapar sana maçı kazandırır, Alex bunu TR de yapıyor ama Avrupada adam sıfır bana göre e ozaman yolları ayıracaksın adamla eğer büyük düşünüyorsan ama burdaki yorumları okuyorum demekki küçük düşünüyor, Fenerbahçe.

E ozaman beter olun yani ne diyeyim.
  • Kendi ülkesinin milli takımının yedek kulübesinde bile oturamayan birini hagi ile kıyaslamak hata olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: İbo!

quote:

Orjinalden alıntı: Susturucu10Şanlı

Alex dediğin insan avrupa asist kralı tr gol kralı ve asist kralı maç başıına 1gol 1asist ortalamaısna yakın bir ortalama ile oynayan bir insan bu takımda tartışılmayacak tek kişi varsa oda alex dir lütfen bir yenilgii sükünetinizi kaybetmeyin isterseniz..alexin öönünde şimdiye kadar hiç doğru dürüst forvet olmamasına rağmen bunları yaptı ise sizce önünde ve yanında 3tane daha sağlam adam olsa sizce alex ne yapar??? hala alex i tartışıyorsak zaten bizim futbboldan anlama sistemimiz çok zayıf demektir....sen önce şu saçmasapan yabancı sınırlamasının kaldırırmasını sağla ondan sonra git şu örnekler gibi oyuncular al alexin yanına koy ondan sonra olmazsa düşünıruz...örnek 3 adet forvet 1..kanoute 2..vagner love 3..jo ...solaçık 2adet 1..riise 2..adriano 2adet önlibero 1..keita (sevillali)veya boamote 2..rosicy veya Quaresma...bunları al sen alexin yanına koy bk o zaman alex neler yapıyor herhalde bırak avrupa yı dünya asist kralı falan olur herhalde...size tavsiyem alex derken bir kere saygı duyun ve onun hakkında yorum yaparken 2defa değil en az 3defa düşünun saygılarımla..

bizler zaten alınmalı diyoruz, alex üstüne düşüne yapıyo diyoruz, alex ile buraya kadar diyaoruz ,bu adamı bukadar büyütmeyin diyoruz, öyle bir kadro kurulsunki alex gibi adamın yedekğin olsun. lütfen diğer finalist takımların kadrolarına bakalım

ha o zaman kabulumdur ama siz gidip hiç bir zaman hiç bişey yapmayan kezmanı alexin yanına koyarsan alexe baya haksızlık yapmış olursun...am ben hala alexin avrupa da oynamadığını kabul etmiyorum etmeyeceğim de çünkü bu sene buraya gelmemizde belki en fazla payı olaan oyuuncu alex dir..

• aman tanrım! bir galatasarylıdan bu cümleleri duymak !! gözlerime inanamıyorum !!
    @reef1905 abicim aklı başında, futboldan anlayan birinin yorumunu okumak büyük keyif verdi hele bu kişi birde galatasaraylı olunca x2 keyif aldım diyebilirim...
    @galatasaraylı arkadaşlar: yorum yapmadan önce reef1905 in yorumlarını okuyun lütfen :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.