Bildirim
ARKADAŞLAR BU NASIL BİR SORUN YAA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yav arkadaşlar lütfen bir yardım edin yaa çok zor bir durum lütfen -
lan böyle forummu olur yavv bir yardım istedik adminler bari siz yardım edin zor durumdayım -
ban yemsıın cabuk ıtemlerını aktar cabuk baska chara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archery16 -- 10 Nisan 2007; 15:16:23 > -
yavv ban yesem chara hiç giremem ben birtek kendi charıma giremiyom diğerlerine giriyom -
Ban yememişin arada oluyo bende de olmuştu sonra düzeliyo -
ne kadar sürer bu sorun aşağı yukarı -
quote:
Orjinalden alıntı: zehir9494
ARKADAŞLAR BEN NİCKİ ŞİFREMİ FALAN GİRİYORUM.EDENAYA GİRİYORUM EDENADAKİ DİĞER CHARLARIMA GİRİYO ANCAK ASIL KULLANDIĞIM CHARA GİRİNCE DC VERİYİ START DEDİĞİM GİBİ BU SORUN NEDEN OLABİLİR YARDIM LÜTFEN LÜTFEN
tamam benim sorunum ertesi gün açılır korkma eğer açılmassa ban yedin zuahauha
-
arkadasım yine her ihtimale karsı yan charınla gir bankadaki degerli itemleri al l den baska bi chara at esegini saglam kazıga bagla k2 bu ne yapcagı belli olmaz -
sanirim lanmissin
-
quote:
Orjinalden alıntı: CüNeYt788
arkadasım yine her ihtimale karsı yan charınla gir bankadaki degerli itemleri al l den baska bi chara at esegini saglam kazıga bagla k2 bu ne yapcagı belli olmaz
katılıyorum K2 bu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X