Şimdi Ara

arkadaslar bu ne demek..banmı :-( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler oyle demeyın koxper olmayabılır.benım char ım ban yemıstı hayatımda hıc kox kullanmama ragmen.adam koxp acmıs gece kasıorz afk oldum bıraz clandaydı baya ıı sohbet kurduk tmm sen gıt ben donerm fln dedı bı baktım geldıımde dc!! gırdım server undgerroıng manıce vs vs vs bunu foruma yazmıstık herkez koxperdan kurdultk vs seler demıstı.2 hafta foruma gırmemıstım.cok onyargılısınız cook
  • benim arkadaşıda sullimo banlamıştı okadar koxp kulanma demiştim ilk koxpu 65 lvl da kullandı ve birbuçuk saat sürmüştü sonrada banlandı 999 gün
  • Helal Sullimo ya çok seviom ben o adamı hiç kimseyi durup dururken banlamaz söliim mutlaka senin bi suçun vardır zaten tüm koxp kuranlar banlandıktan sıra koxp kurmadım derler...
  • ban
  • yemişin
  • Ya Noluyo Ban Ban Çoştunuz Adam Banlandımmı Diye Soruyo Utanmasanız Doveceksiniz

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hep Acı Ceken -- 14 Nisan 2007; 14:21:46 >

• GM nin gözlerinden öperimii olmuş

olur böle vakalar GM ler yakalar

• geçmiş olsun...
  • o a..q dumun sullımosu war ya benı nowa towndan 30 gun banlamıstı nefret edıom o adamdan onu bı yakalasam azını yuzunu kırarım seref.izin
  • bilip bilmeden ötmeyin hemen partideki başka birinde varmış ondan ban yemiş adamda koxp olduğu falan yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: antvolkii

Gün/Zaman: 2007-04-11 17:33:00
    İsteğin türü: block999
    Girişi yapan: Sullimo
    İşaretler: Third Party Tools. Third Party Tools. Account found partied with an individual using third party tools.

knightonline sayfasında parola felan degiştirdigimiz sayfada bu yaziyo..daha hiç birzaman ne koxp nede baska bir hile kullandım ...
    bu block999 da neyin nesi...

Block999 : sınırsın banned
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordofDevils

charın sağlmsı üstüne bi bardak su iç deilse boşuna uğraşma yeni aç nede olsa koxpla kasıyon der deil kasmak

+1907
  • lanmışsın.
    Üstüne kocaman bir bardak soğuk su iç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: worldugly

o a..q dumun sullımosu war ya benı nowa towndan 30 gun banlamıstı nefret edıom o adamdan onu bı yakalasam azını yuzunu kırarım seref.izin

Nova Town'dan adam banlanmaz.Saçmalama.
  • siz nerden biliyorsunuz o adamın koxp kullandığını _?? o adam sizi ***** mi_?

ben size bisey daha sölim siz suan oyuna nasıl giriyorsunuz _??
    sizin o girdiğiniz programla duvardan geçildiğini ve gm in banladığını biliyormusunuz__??

bilip bilmeden konusmayın ltf
  • gecmişolsun

• yaşasın koxp yaşasın presin giriş yaşasın ks yaşasın party tools
  • şimdiye kadar koxp kullanmadım ama bu saatten sonra koxp suz oyuna girmem...charim gitti param da gitti..gold pre gitti....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.