Şimdi Ara

Arkadaşlar Bu Nedir Virüs ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhabalar Şu nedir virüsmüdür Kişisel bilgilerim çalınacak diye korkuyorum. Lütfen acil cevaplayın. Görev yöneticisinde gördüm.

http://i39.tinypic.com/23h96w6.jpg

• isme bakılırsa zararlı bir yazılım temizlemeniz gerekli
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    Hocam Hangi Programı önerirsiniz 4 aydır Virüs tarama programı kullanmıyorum. Umarım Keyloger tarzı yazılım değildir
  • kaspersky ı kurup taratın silinirse isterseniz tekrar kaldırırsınız
  • İsminden yabancı bir program, exe olduğu anlaşılıyor.

Başlangıç sayfasına (Çalıştır->msconfig) gidip bir Üretici-Komut-Konum vs bilgilerini kontrol edin, yabancı program var mı diye.

Görev yöneticisinde işleme sağ click yapıp dosya konumuna da gidebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilus -- 27 Ağustos 2013; 15:26:59 >
  • Hocam Tuhaf olan Görev yöneticisinden kaldırdıktan sonra bir daha gözükmedi şu an gözükmüyor. Ama yine içim kuşkulu Format atmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skydiving19

Hocam Tuhaf olan Görev yöneticisinden kaldırdıktan sonra bir daha gözükmedi şu an gözükmüyor. Ama yine içim kuşkulu Format atmayı düşünüyorum.

format atın hocam kökten hiç kafanıza takılmasın bu zararlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nedir?
    5 ay önce açıldı
    Bu Sorun Nedir ?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: G_D

quote:

Orijinalden alıntı: skydiving19

Hocam Tuhaf olan Görev yöneticisinden kaldırdıktan sonra bir daha gözükmedi şu an gözükmüyor. Ama yine içim kuşkulu Format atmayı düşünüyorum.

format atın hocam kökten hiç kafanıza takılmasın bu zararlı

Aynen hocam format atacağım. Zaten Bugün Tekrara görev yöneticisini açtığımda uppmdhipd.exe diye aynı virüsü isim değiştirmiş olarak gördüm.
  • Arkadaşlar ayrıca biraz araştırma yaptığımda ''libblkmaker-0.1-0'' isimli trojanı buldum virüsün kaynağında sanırsam bitcoin kasmak için ekran kartını kullanan bir trojanmış.
  • Kaspersky kullanabilirsiniz hocam fakat en iyi çözüm format atmak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.