Şimdi Ara

Arkadaşlar bu set nasıl? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
24.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk basta bende roadstar almayi dusunuyordum biraz daha sabredip gm6500f aldim adaptor olmadigi icin deneyemedim henuz ii oldugunu duydum sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende rodstar 5 çıkışlı anfi aldım ama kolonlarım 500w ponerr
  • http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-paket-sistem-komple-set-ismail-berke-den-pioneer-roadstar-103496638/detay/

Yorumlar pek iç açıcı değil alan arkadaşta pek memnun gibi gözükmüyor :)

Almayı düşünüyodum ama vazgeçtim .
  • Fiyatina gore performans ileri donuk istiyorsan jbl pioneer vs markalari alman senin icin daha ii olacaktir

• Seti alacak arkadaşlara önerim set içine dahil olan midi almayın sesi çok az veriyor, satıcıyla görüşüp midi değiştirirseniz daha güzel verim alınabileceği kanaatindeyim. Ben hala aldığım seti kullanıyorum + 2 1400w jamesson ovaller ile.
  • o anfı bence az kalır tam verımlı calmaz jbl 75.4 gıbı bı klasık alın bence
  • Arkadaşlar konuyu tekrar hortlatıyorum bende vandan bozma palio var mk2 bu aracın ses adına hiçbirşey yok bu yüzden bir arayış içerisindeyim öyle ahım şahım bir ses sistemine ihtiyacım yok sahibinden de bir ilan buldum sizin yorumlarınızı almak istedim
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-paket-sistem-bu-fiyata-kacirmayin-153165362/detay
  • Kimseden yardım yok mu :(

• quote:

Orijinalden alıntı: freestylee

Arkadaşlar konuyu tekrar hortlatıyorum bende vandan bozma palio var mk2 bu aracın ses adına hiçbirşey yok bu yüzden bir arayış içerisindeyim öyle ahım şahım bir ses sistemine ihtiyacım yok sahibinden de bir ilan buldum sizin yorumlarınızı almak istedim
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-paket-sistem-bu-fiyata-kacirmayin-153165362/detay

araçtaki kapı hoparlörleri kaç cm onları öğrenmeniz gerekir birde oval taktırmak için arka cam altını oval için deldiriceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

Arkadaşlar konuyu tekrar hortlatıyorum bende vandan bozma palio var mk2 bu aracın ses adına hiçbirşey yok bu yüzden bir arayış içerisindeyim öyle ahım şahım bir ses sistemine ihtiyacım yok sahibinden de bir ilan buldum sizin yorumlarınızı almak istedim

araçtaki kapı hoparlörleri kaç cm onları öğrenmeniz gerekir birde oval taktırmak için arka cam altını oval için deldiriceksiniz

hocam ön kapılar 16 cm diye biliyorum (şimdi baktım 13 cm ama ucu ucuna gelio) palio mk2 van kasa arkaya pandizot yaptırsam olurmu yada dediğiniz gibi arkayı deldirmek sağlıklı mı ? arkada pandizot yok pek hoş durmuyor oraya pandizot taktırmam gerekiyor.. Teşekkürler ilgilendiğin için çok saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestylee -- 4 Nisan 2014; 14:36:30 >

• quote:

hocam ön kapılar 16 cm diye biliyorum palio mk2 van kasa arkaya pandizot yaptırsam olurmu yada dediğiniz gibi arkayı deldirmek sağlıklı mı ? arkada pandizot yok pek hoş durmuyor oraya pandizot taktırmam gerekiyor.. Teşekkürler ilgilendiğin için çok saol

arkaya pandizot yaptırabilirsin yada

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/universal-6x9-oval-hoparlor-kabini-2li-paket-80067727

bunun gibi bişey alıp kestirmeden metal parçalar ile sabitliyebilirsin yanlarından

• quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

hocam ön kapılar 16 cm diye biliyorum palio mk2 van kasa arkaya pandizot yaptırsam olurmu yada dediğiniz gibi arkayı deldirmek sağlıklı mı ? arkada pandizot yok pek hoş durmuyor oraya pandizot taktırmam gerekiyor.. Teşekkürler ilgilendiğin için çok saol

arkaya pandizot yaptırabilirsin yada

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/universal-6x9-oval-hoparlor-kabini-2li-paket-80067727

bunun gibi bişey alıp kestirmeden metal parçalar ile sabitliyebilirsin yanlarından

hocam arkaya pandizot daha mantıklı geliyor hem pandizotum yok hemde görüntü açısından daha hoş görünür düşüncesindeyim birde şu ilanı buldum az önceki ilandan kolonların sığmıyacağını anlamış bulunmaktayım şu ilan sence nasıl birde 0 almak mı daha karlı 2. el temiz almak mı bütçem 500 600 civarını aşmaması gerekiyor sizin önerebileceğiniz bir sistem varmıdır ?

• Oval dusunuyorsaniz kestirmeye gerek yok hocam ovaller icin hazir pandizotlar var hem goruntusude gzl olur

• quote:

hocam arkaya pandizot daha mantıklı geliyor hem pandizotum yok hemde görüntü açısından daha hoş görünür düşüncesindeyim birde şu ilanı buldum az önceki ilandan kolonların sığmıyacağını anlamış bulunmaktayım şu ilan sence nasıl birde 0 almak mı daha karlı 2. el temiz almak mı bütçem 500 600 civarını aşmaması gerekiyor sizin önerebileceğiniz bir sistem varmıdır ?

pandizotsuz bu iş olmaz

bence bir pandizot yaptırın araca uygun ilk başta söylediğiniz sistemi alıp taktırın

amfisiz iyi ses alamazsınız birde amfi parası vermeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: avcitrex

Selam arkadaşlar, ben brava elx modelinde bir araca sahibim, bunun orijinal teyibini değiştirip yerine JVC KD-R436 modelini taktırdım ve memnunum, ama illaki ses belli bir yerden sonra bozuluyor bende set toplamaya karar verdim, aşağıdaki set nasıldır? uyum problemi ne biliyim herhangibi sıkıntı yaşatırmı bana?

-Roadstar RDA 6040 Amfi 4 kanallı 2400 Watt
    -Pioneer TS-G172Ci 16cm mid takımı 280 Watt 45 Watt RMS
    -Pioneer TS-W309 1000 Watt 30 cm kabinli Subwoofer
    -Navigold full kablo seti

abi bende bu ismail berkenin sistemini almak istiyorum http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-paket-sistem-komple-set-ismail-berke-den-pioneer-roadstar-103496638/detay/ fiyatı 380di artmış fakat ses cızırtılı mı ses ve bass uyumlu mu verdiğimiz paraya değer mi ?

• Mid takımını önermiyorum, diğer parçalar fiyatına göre performans sunuyor, tatmin edici. Lakin şunuda söylemem gerek zamanla kulaklar alışınca daha iyisini istiyor insan haberin olsun.
  • Konu hort arkadaşlar.Zevk icin Yeni aldıgım dogan slx aracıma orta yollu ismail berkenin setini;http://www.atakantuning.com/Komple-Set-Ismail-Berkeden-Pioneer-Roadstar,PR-432.html almak istiyorum. Daha once alan arkadaslar f/p olarak önermislerdi. Suan kullananlar ne diyor siparisi pazarresi vericem cünki.. ek olarak birde yanına bu teyp i ekliyecegim. Dusunceleriniz nedir.

• Piyasadaki bir çok şeyde olduğu gibi -Pioneer TS-W309 1000 Watt 30 cm kabinli Subwoofer unda bir çok taklidi yani çakması var dikkat etmek gerek .. o ilanı gördüm bende demin kabinli falan diye kandırmalara girmiş ama kabin olayı çokta pahalı bişey değil tamam pahalıları var ama ne gerek var ?? kabinli diye internetten alıcam bass ı çakma çıkıcak ki büyük ihtimalle bu setin içindeki bass çakmadır .. ayrıca ayrı ayrı şu ürünleri gidip bi mağazadan alsanız o fiyatın çokta üzerine çıkmaz .. hatta kompenantlarıda kendi keyfinize göre alabilirsiniz .. internetten cihaz alımına karşıyım internetten gördükten sonra gidip denenmeden almayın paranıza yazık .. orjinal ürünlerle patlak yapıştırılıp tamir görmüş 1000 watt jbl 2 tane dandik oval 1400 watt dandik amfiylede arabanın içinde son ses açınca durulmuyo ki bu saydığım şeyler bassı tok verir benim bi arkadaşımın arabasında ki ben bass lı şarkılara boost yapıp veriyorum ona sesi açınca arabayı zangırdatıyo .. demem o ki herşeyin orjinali iyidir dandikte olsa orjinal olsun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.