AMD 3500 25 derece oyunlarda 30 belki geliyor yani hiçbi soğutma yok kendi kutusundaki orjinal fanla
usta benimki 57 yi görüyor...o/c siz...nasıl iştir anlamadım...
p4 630 3.0 3.2 yanan falan yok
HT bu arkadasim. Ben HT olmayanlardan bahsediyorum. Yanlis anlasildiysa kusura bakmayin.
presscot başa bela
amd foreverrrr
seventyseven arkadaşım senin prescot nasıl bu kadar soğuk ?
ortamda klima mı var yada oda sıcaklığın ne kadar
benim bu bilgisayarda oyun falan oynanmıyor sadece sabah 9 dan akşam 12 ye dek pc açık
PC nin yaptığı tek şey winamp çalmak arada sırada günde 2-3 tane cd çekimi msn programı ve ağa bağlı
hepsi bu oyun falan oynanmıyor bu pc de yani
ama tek kötü olan şey Camın arkasında duruyor kasa yani camada güneş vuruyor. cam ile kasa arasına yalıtım yaptım kartonlarla falan ama durumum falan böyle kocaman soğutucuda aldım işlemciye ama çok ısınıyor lanet şey
işlemci soğutucumu değiştirdim Coolermaster jet4 aldım sıcaklık zalman 6500al-cu ya göre yaklaşık 10 derece düştüki şuan termal macun yok işlemcide...
jet4 ile gündüz ısı değerlerim normal kullanımda 44-45 load da 50-52 arası...
tabi bunlar fan son hızda çalışırken...fanın hızını düşürdüğümde 58 dereceye kdar çıktı ama sen kalmadı...
benim sana tavsiyem güzel bir cpu cooler alman...
quote:
Orjinalden alıntı: omega03
seventyseven arkadaşım senin prescot nasıl bu kadar soğuk ?
ortamda klima mı var yada oda sıcaklığın ne kadar
benim bu bilgisayarda oyun falan oynanmıyor sadece sabah 9 dan akşam 12 ye dek pc açık
PC nin yaptığı tek şey winamp çalmak arada sırada günde 2-3 tane cd çekimi msn programı ve ağa bağlı
hepsi bu oyun falan oynanmıyor bu pc de yani
ama tek kötü olan şey Camın arkasında duruyor kasa yani camada güneş vuruyor. cam ile kasa arasına yalıtım yaptım kartonlarla falan ama durumum falan böyle kocaman soğutucuda aldım işlemciye ama çok ısınıyor lanet şey
klıma yok hatta odada hava sıcaklıgı 30 derece suan ve işlemcıde 30 hatta saat ve tarıh gorunuyor arcticcoolıng alpıne7 sogutucum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme