Bütçe:18000₺ Anakart: ASRock A620M-HDV/M.2 Micro ATX Anakart AMD AM5 Ryzen 8000 ve 7000, DDR5, 1x M.2 SSD, AMD Expo, USB Type-C İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz (Turbo 5.0GHz) 6 Core 12 Threads 38MB Cache AM5 İşlemci - Tray Ram:Bundan 2 adet alıcam KINGSTON 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM Beast Black EXPO Turkey Psu: Gigabyte 850W P850GM 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı Ekran kartı: Elimde halihazırda rx 6800xt referans model var Önerilerinize ve görüşlerinize açığım arkadaşlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar bu sistem nasıl?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bu yazdıkların 18k ise gpuna güveniyorsan çok iyi fiyat. işlemciyi sıfır alacaksan r5 9600 alırsan daha iyi olur.
-
Hocam sistemin bana toplam maliyeti 16.388₺ ekran kartıma oldukça güveniyorum aktiftede kullanmaktayım tam bir canavar. Psu anakart markaları hakkında düşüncen nedir hocam? 850w yeterlimidir? Bahsettiğin işlemci çok iyi ama o paraya bu sistemi topluyorum nerdeyse :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickbulamadımnapiyim -- 20 Şubat 2025; 14:24:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Eyvallah hocam tavsiyelerinizi değerlendireceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
850 watt fazla fazla yeter
-
aynen hocam ileride ekran kartını işlemciyi yükseltme ihtimaline karşın yüksek tercih ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X