Şimdi Ara

Arkadaşlar bu sistem nasıl sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, öncelikle bir bilgisayar almayı düşünüyorum. İpad 2 var ve tek başına yetmiyor. Masaüstü bir bilgisayar almayı planlıyorum ama toplama değil. Pek te anlamam sistemden.kasayla monitörü ayrı ayrı alıcam ve vatandan 2 tane kafama kestirdim aslında ama yinede pek bir bilgim yok.Sizlede paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Monitör/aoc-e966swn-185-e966swn-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=63635
    http://www.vatanbilgisayar.com/Masaüstü%20Bilgisayar/hp-b5h03es-intel-pentium-g645t-25ghz-4gb-ddr3-500gb-hdd-win-8/productdetails.aspx?I_ID=62864
    Oyun oynayacagım elbet ama çok yüksek grafiğe vsvs gerek yok.internette işimi görsün. League of legends gibi oyunları kasmadan açabilsin istiyorum.Far cry 1 falan yüklerim 2 de olabilir.minecraft vsvs. Güzel bir mause ve gamepad de alırım.
    Sizce kötümü, yoksa işimi görür mü? Dediğim gibi sistemden pek anlamam da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• O kasadan bir cacık olmaz bütçeniz monitör dahil 1200 sanırım cok daha iyi bir sistem toplanır o paraya . Toplamaya yönelin derim.
  • Bütçem 1200 değil monitör için para biriktiricem. Kasayıda annem doğum günümde alacak. Toplama almak çok zor geliyor bana bilemiyorum. Monitör nasıl peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: NoobDanger

Bütçem 1200 değil monitör için para biriktiricem. Kasayıda annem doğum günümde alacak. Toplama almak çok zor geliyor bana bilemiyorum. Monitör nasıl peki?

Vatandan alırsan onar sana tek parça halinde verirler :D
  • Ne diyorsunuz yani bu sistem alınmaz mı

• quote:

Orijinalden alıntı: NoobDanger

Bütçem 1200 değil monitör için para biriktiricem. Kasayıda annem doğum günümde alacak. Toplama almak çok zor geliyor bana bilemiyorum. Monitör nasıl peki?

çok kötü sistemler bunlar monitörüde 18.5 alacaksan hiç alma daha iyi.

toplam bütçeni söyle ben sana parçaları atıcam sen vatandan alcaksın onlar sana toplayacaklar.
  • Maksimum 1000 lira bütçem var. O da kasa için. Monitör dert değil ben onu biriktirip alırım zaten.

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.