Bildirim
Arkadaşlar bu sistem yaz tatilinde kaç lira olur tahminen (Vatan pc)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Vatandan aldığın için zaten kazıklanıyorsun bir de yaza bırakırsan daha çok kazıklanırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankarada başka biryerden alma şansım yok hepsiburada da pahalı teknobiyotik gibi sitelerede yığınlarca şikayet gelmiş yardımcı olun acayip kafayı yemiş durumdayım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Doları 4 tlden hesap et yazın alacaksan, ayrıca bu sistemi alma yeni çipset çıkıyor b450 ve r5 2600 alman daha iyi olur, bunlar daha yeni ve iyiler. -
yaza kadar herşey değişebilir gerçi 8. nesil intel işlemciler için daha uygun anakartlar falan çıkabili ama yeni çipsetli amdlerin fiyatlari belli mi ?
-
kdv dahil olmadan 199 dolarsa benim bütçeyi aşar
Bide sizce ankarada nerdeden bileşen alabilirim kendim toplayacağim güvenilir kendinizin alisveris yaptigi siteleride önerebilirsiniz
En temizi vatan'dan elden bakarak almak ben öyle yaptım, bir sorun olursada dibimde mağazası var hiç kargoyla vs uğraşmama gerek yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X