Şimdi Ara

Arkadaşlar bu sistem yaz tatilinde kaç lira olur tahminen (Vatan pc)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben yazın bu pcyi almak istiyorum yanliz şuan yaza kadar max 4600tl biriktirebilirim sizce yazin karne indirimlerinde falan kaç lira olur ve sistemde eksik görürseniz lütfen bana söyleyin bu arada bütçemi en fazla bukadar esnetebilirim hepinize teşekkürler Arkadaşlar bu sistem yaz tatilinde kaç lira olur tahminen (Vatan pc)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Vatandan aldığın için zaten kazıklanıyorsun bir de yaza bırakırsan daha çok kazıklanırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankarada başka biryerden alma şansım yok hepsiburada da pahalı teknobiyotik gibi sitelerede yığınlarca şikayet gelmiş yardımcı olun acayip kafayı yemiş durumdayım

• Doları 4 tlden hesap et yazın alacaksan, ayrıca bu sistemi alma yeni çipset çıkıyor b450 ve r5 2600 alman daha iyi olur, bunlar daha yeni ve iyiler.
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    yaza kadar herşey değişebilir gerçi 8. nesil intel işlemciler için daha uygun anakartlar falan çıkabili ama yeni çipsetli amdlerin fiyatlari belli mi ?

• Mttpc M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bu sistem yaz tatilinde kaç lira olur tahminen (Vatan pc)
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    kdv dahil olmadan 199 dolarsa benim bütçeyi aşar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bide sizce ankarada nerdeden bileşen alabilirim kendim toplayacağim güvenilir kendinizin alisveris yaptigi siteleride önerebilirsiniz

• Mttpc M kullanıcısına yanıt
    En temizi vatan'dan elden bakarak almak ben öyle yaptım, bir sorun olursada dibimde mağazası var hiç kargoyla vs uğraşmama gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.