Şimdi Ara

arkadaşlar bu üniversiteyi napcaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• evet sıralamam ankaranın sıralamasından 1400 kişi daha iyi. 90 da kontenjan açılıyo galiba, benim önümdeki 90 kontenjanda da odtü iktisat, bilkent pols falan var. %99.9 geçerim diye düşünüyorum. olmazsa istanbul hukuk

• ankarada karışan eden yok, vizeler ocakta ve koca bir dönem bütün çalışman sana bağlı, ödev desen zaten yok, devamsızlık yok. böyle hukuka can kurban  

• ARKADAŞLAR UPUZUN ÖDEVİMİ BİTİRDİM. TAMI TAMINA 25 SAYFA SÜRDÜ. 23 SAAT BOYUNCA OTURUP O WORD DOSYASINA YAZI YAZMIŞIM. BEYNİMİN MAKARNA GİBİ AKTIĞINI HİSSEDEBİLİYORUM

geriye kaldı diğerleri  

• her gün 2 tane türkçe 2 tane tarih katılım ödevi yapsam yetişiyo, bunun yanında bugün türkçe vize ödevini yapcam çünkü zaten deadline gelmiş, romayı da yakarız yav sıkıntı değil

• foruma 100 yıl sonra girdim yine ders bakımından ne haltlar yediğimi yazmak acayip sardı

ben iflah olmaz bir forum bağımlısıyım

yine günlük açmayı düşünüom final ve ara tatil döneminde

hadi gidiom yattım uyucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A35AF8C39 -- 27 Aralık 2022; 7:46:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bro senin sıralama kaçtı ve nereyi yazdin ya yoksun ortalikta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3058. oldum kendi şehrimdeki zart zurt ünide hukuk okuyorum bu sene, çalışıp yurt için para biriktirdim seneye ankara hukuka geçicem. bi de buralardaydım ya sadece nickim değişikti de kimse tanımamaya başladı o yüzden chiantiye geri döndüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A35AF8C39 -- 27 Aralık 2022; 15:29:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zaten tyt 100 net, ayt mat da iyi, ayt sos1den patladık hocam :D

• medeni finali girdim bugün ortalama bu sefer 1.18'den yüksek olur ama gene de 1 tane kilit soru vardı  koşullu geçme bekliyorum

• sos niye öyle oldu hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ouroborosx O kullanıcısına yanıt

hocam zaten hiçbir zaman tarihi ve edebiyatı iyi olan bi öğrenci olmadım. tarihi genel kültür olarak araştırmayı ve tarihi şeyler izlemeyi çok severim ama osmanlı'yı hayatım boyunca ne ezberleyebildim ne de osmanlı'ya oturup çalışmak istedim. sorun buydu bence

• yaptığım hukuki incelemeyi okucan mı   hocam doçent ve bana "Ödevin, ödevi verirkenki beklentilerimin çok üzerindeydi. Maalesef şu ana kadar aldığım geri dönüşler oldukça can sıkıcıydı. İlk defa yaptığım işin gerçekten değerli bir sonucu olduğunu görüyorum. Çok teşekkür ederim" şeklinde mail atmış ödevi teslim ettiğimde  

• neden olmasın hocam  

tebrikler hocam uğraştığınıza değermiş demek  

• done  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.