Şimdi Ara

Arkadaşlar Burası Bir Paylaşım Formumu????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc me windows 2003 standart edition işletim sistemini kurdum ancak ekran kartının driveri xp ve doğal olarak yüklenmiyor.Ati Radeon 9200 ekran kartına sahibim windows 2003 sürücüsünü ati.com da aradım yok nerden bulabilirim?

bu sorunum vardı ancak hiçkimseden cevap alamadım binlerce kişi giriyor eminim çoğu kişi biliyordur sorunumun cevabını ama paylaşmak istemiyor nedense burası paylaşım forumu olduguna göre bilgilerimizi paylaşmamız gerekmezmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr MurdeR -- 9 Eylül 2006; 16:18:12 >

• Bunu Dene Bakalım

Olması Lazım
  • kardeş iyi güzelde ben bu siteye daha önce girdim şuraya atıyor download yok :(

http://www.ati.com/online/403/leech.asp

buraya atıyor lütfen download linkini verirmisiniz acil
  • Arkadaşlar ati radeon 9200 diye başlık açtım yardım istedim ama okadar kişiden 1 kişi cevap yazmış ama malesef ondada download linki yok burasını ben paylaşım formu olarak biliyorum ancak öyle değilse söyleyinde bilelim ati radeon 9200 ekran kartının windows 2003 standart edition sürücüsünü sordum sizlere ancak 1 kişi cevap yazmış foruma binlerde kişi giriyor neden bukadar duyarsızsınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.