Şimdi Ara

arkAdasLar Buraya bras dikkantizi çekmek isterm. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: IShaDe

Dün akşam 2 global çektim .. 2 side İSLAM hariç tüm dinlereydi :D Ve tüm Türk düşmanlarına ..

ilginç..ben hiçbirşey olmadığım halde tüm dinler hakkında daha çok şey biliyorum sanırım müslümanım diyenlerden..eğer bu küfrettiğin dinlerin kitaplarını okuduysan yaptığının yanlış olduğunu anlarsın..müslümanlıkta da tüm dinlere we inançlara saygı duymak çok önemlidir..müslümanlığı geçtim insanlıkta önemlidir bu..hadi adamın yaptığı yanlış senin bunu iyi bişey yapmış gibi anlatman daha da yanlış bence..neyse polemik olmasın sadece görüşümü söyledim sende biliyorsundur zaten söylediğimin doğru olduğunu =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceLaCroix

quote:

Orjinalden alıntı: IShaDe

Dün akşam 2 global çektim .. 2 side İSLAM hariç tüm dinlereydi :D Ve tüm Türk düşmanlarına ..

ilginç..ben hiçbirşey olmadığım halde tüm dinler hakkında daha çok şey biliyorum sanırım müslümanım diyenlerden..eğer bu küfrettiğin dinlerin kitaplarını okuduysan yaptığının yanlış olduğunu anlarsın..müslümanlıkta da tüm dinlere we inançlara saygı duymak çok önemlidir..müslümanlığı geçtim insanlıkta önemlidir bu..hadi adamın yaptığı yanlış senin bunu iyi bişey yapmış gibi anlatman daha da yanlış bence..neyse polemik olmasın sadece görüşümü söyledim sende biliyorsundur zaten söylediğimin doğru olduğunu =)

ikinizde çok saptırıyorsunuz konuyu ne alakası var burası internet alemi arkadaşın burada bu konuyu paylaşmasının sebebi athens serverında olupta bu oyuncuyu gördüğümüz yerde sıkıştırıp gerekeni yapsınlar diye yazmış siz ise konuyu başka yere çekiyorsunuz o-tabiki o küfür edenin yaptığı gibi yapıp dinlere küfür etmek yakışmaz bence böyle konuyu uzatmak yerine o adamın olduğu serverdaki arkadaşlar nikini not alsın görüldüğü yerde gereken yapılır ve dünyanın kaç bucak olduğu gösterilir

niki bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avkan -- 11 Ekim 2006; 11:25:59 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.