Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BURAYA HERKEZ KENDİ ÇİZDİĞİ POKEMONLARI KOYSUN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Birazda siz yapın yoruldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: doganinho7

quote:

Orjinalden alıntı: ssj2vegeta

quote:

Orjinalden alıntı: umutum9

quote:

Orjinalden alıntı: ssj2vegeta

ARKADAŞLAR BURAYA HERKEZ KENDİ ÇİZDİĞİ POKEMONLARI KOYSUN

AD:Freeza
    TÜR:dövüş...
    SALDIRILAR:

Death Ball :Havada süzülerek tek parmağını havaya kaldırır oluşturduğu küreye benziyen hidrjen bombasıyla rakibi bir yana bütün bir gezegeni parçalıyabilir.BKNZ:

Psychokinesis :İstediği bir cisme dilediğini yaptırabilir.(havaya kaldırmak,patlatmak...)BKNZ:[simage][/simage]

Bukuu Jutsu :Ki saldırılarını etrafında oluşan mavimsi ışın dalgalarıyla güçlendirir...BKNZ:
    />

Tsuibi Kienzan :Tek eliyle oluşturduğu elips şeklindeki hidrojen ile jilet gibi istediği şeyi kesebilir...BKNZ:

HİKAYESİ:
    Pokemonların Dünya'ya ilk defa gelmelerinden 2000 yıl geçmiştir.İnsanlar artık pokemonları kendi işleri için kullanıyor,onlara sürekli eziyet ediyorlardır.Bir insan ile bir pokemonun birleşmesi ile oluşan freeza dış görünüşünü bir pokemondan,zekasını ise insanlardan almıştır.Bu eziyete dayanamayan freeza 1500 yıl öncesine dönmüş ve tüm insanları yok edeceğine dair yemin etmiştir.500 yıl öncesine döndükten sonra hiç bir pokemonları ikna edememiş,pokemonlar insanlardan zarar gelmediklerini hatta onlara yardım bile ettiklerini söyleyip Freeza'yı dışlamışlardır.Bu olaydan sonra Freeza geri dönerken teleport yeteneğinin kaybolduğu farketmiştir.Daha sonradan insanların soyunu kurutamadan buradan kaçamayacağını anlamıştır.Yeteneğini kazanıp geri dönmesi için tüm insanları öldürüp pokemonları zorla bir araya toplayacak ve gelecekte sadece pokemonların yaşadığı bir gezegene sahip olacaktır.Çok geçmeden etkinliklerine başlamıştır.Bir çok insanı katletmiştir.Tüm ünlü eğitmenler ise bu çılgınlığa son vermeyi amaçlıyıp freeza'yı aramaya başlamıştır.
    Onu yakalamaya giden eğitmenlerin hiçbiri geri dönememiştir..Halk arasında Mew three olarak bilinir..

bir eğitici ile savaşı:(eğitici pokemonunu çıkaramadan dünyaya veda ediyor)

/>
    />

biliyorsun dimi çizgi filmin konusuna göre pokemonlar aydan geliyor yani dünyayı istemezler

2000 yıl sonra aya amerikalılıar yerleşiyor..malum küresel ısınma onlarada dünya kalıyor

igrenc yav tipi midemi bulandirdi.hele o kendi guclendiriomu napio orda kabız gibi duruyor.zaten senin yapimin deil galiba o animasyonlari sen mi yaptin bilmiyorum....

gifler benim değil üsteki resim benim..

• cırık msnde olmuosun yazamıorm neyse girersen bakarsın ya gelcektimya örene dün aksam trafik kazası geçirdim motorla çakıla kaptırdım motoru dizimde 9 dikiş var ama tam dizde yani oynayan yerde oldugu için ayagımı oynatamıyorum haberin olsun 1 haftaya dikişler çıkcak sen yap tercihlerini ondan sora yazlıga döndügünde buluşalım şu anda gelcek durumum yok pek motordanda iyice sogum zaten gelirsem otobüsle gelirm
  • GEÇMİŞ OLSUN
  • saolasın kardesim
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkut123

cırık msnde olmuosun yazamıorm neyse girersen bakarsın ya gelcektimya örene dün aksam trafik kazası geçirdim motorla çakıla kaptırdım motoru dizimde 9 dikiş var ama tam dizde yani oynayan yerde oldugu için ayagımı oynatamıyorum haberin olsun 1 haftaya dikişler çıkcak sen yap tercihlerini ondan sora yazlıga döndügünde buluşalım şu anda gelcek durumum yok pek motordanda iyice sogum zaten gelirsem otobüsle gelirm

Geçmiş olsun kardeşim çok üzüldüm ya ben fazla giremiyorum msn'e çok üzüldüm yaf :(.Tez zamanda geçer inşallah.Benim durum vahim 2 yıllık tercih yapıcam ama bakalım son karar belli değil dahaNeyse ben ememlkete gidip geleyim sonra gene araşırız telini mesaj atarsan sevinirim konuşuruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cırık

Lood teşekkürler kend aklımdan çizdim.Bu arada Drago'nun kafası biraz acayip oldu evet ama diğer yerleri oldu sanırım.Bu arada Pokemaniac biliyorum daha çizemedim ama çizicem şu anda yazlıktayım ara ara giriyorum zaten yazıcı felanda yok kafede 10-15 gün sonra Alaşehir'e geri dönceğim orada çziebilrsem çizerim şu ÖSS tercihleri falan yapılcak sonra tekrar yazlığa döneceğim.

Abim tamam hatırlatmak için şey ettim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.