Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BÜTÇE 25000-30000 YARDIM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Söyle diyeyim 2005-6' Ambiente veya 2003-4' Elegance bakabilirsiniz.
    http://m.sahibinden.com/searchResults.html?rnd=1591

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C4

• Cruze lerde kotu arac degil aslinda. Motor dahil bircok parca opelin. Ama tum 1.6 atmosferik motorlarda oldugu gibi alt devirleri sevmez. Arabada agir zaten. Yokuslarda 2 vites birden dusurmen gerekebilir. Yol tutus olarak sinifinda ilk 3 u oynar. Kaporta saci biraz incedir ama onemli sase dir. Sasedide kotu degildir. Suspansiyonlari sert ama konforu iyi. Karar senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5FFAA3A30 -- 19 Aralık 2014; 8:21:36 >
  • Günaydın , teşekkür ederim bilgi için. Sanırım henüz mantık evresine geçmedim duygularım lancer alfa veya 2006 civarı volvo diyor. İlk ikisi dışında volvo biraz haddimi aşmak gibi geliyor çünkü servis ve parça maliyeti hakkında çok ciddi şehir efsaneleri var. Bu ilk aracım ve ne ailemde ne de kendim geçmişte araç sahibi olmadım bu yüzden farklı bir mantıkla yaklaşıyorum olaya.
  • Alfa 156 tavsiye ederim.Klasman olarak yabancı siteler audiyle karşılaştırıyorlar.Ama yedek parçası pahalıdır.

• ynssk kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorumun için etraftaki arkadaşlara da danışıyorum artık alfa lancer ve belki volvo konusunda karar kıldım, fiyat ve temizlik yönünden hangisini yakalarsam alacam sanırım.
  • Araban ne olursa olsun kazasız belasız olsun inşallah...

• ynssk kullanıcısına yanıt
    İyi dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım amin.
  • Lancer (2008-2009) veya alfa 147 full (2005-2007) bunlardan birini alıyorum artık hedef belli arkadaşlar.
  • Kesinlikle lancer derim.Araba çok cekici sırf görünüşü için alınır.Tanıdığımda vardı 2010 invite modeli çok tok araba kesinlikle hantal değil aksine basınca yatıştırır.yakıt cimrisi zaten araba. Ayrı bir atmosfer var o arabada

• kralxteam18 K kullanıcısına yanıt
    Hem bekar olmanın hem de yalnız yaşamanın tadını çıkarıp hatchback almayı düşünmüştüm o yüzden aklım alfa 147 de kısmet olursa sonra da sedana geçer lancer alırım diyodum ama dediğin gibi lancer in öyle garip bi havası var ki sedan haliyle bile aklımı çeliyor . Haftaya kredim de çıkınca para tamam olacak o zaman gözümü kapatıp ilk bulduğum düzgün aracı almak istiyorum yoksa bu alfa mı lancer mi çelişkisi beni hasta edecek :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.