Şimdi Ara

Arkadaşlar büyük tuvaletimi yaparken yanmayla beraber keskin bir ağrı hissediyorum neden olabilir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
8.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devam ediyor acaba tuzlu su uygulasam nasıl olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alienparty

Devam ediyor acaba tuzlu su uygulasam nasıl olur
    fissür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brent

fissür

En yakın o gibi
  • Tam bir çözüm söyleyin tuzlu su uygulasam olurmu
  • hamilesin
  • Yok yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mücadelem

adminler!Burdan size sesleniyorum belim ağrıyor diye konu açtım sildiniz bunu da silin.Haksızlığa tahammülüm yoktur.

Belim ağrıyor diye açtığın konuyu mu sildiler?? Sana gıcıkları varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferhat Tarçın

quote:

adminler!Burdan size sesleniyorum belim ağrıyor diye konu açtım sildiniz bunu da silin.Haksızlığa tahammülüm yoktur.

Bencede

• Millet guluyor felan da yalniz o hemoroidin fissurun agrisini acisini yasayan bilir. Lavaboya korkarak gitmektense bobrek veya dis agrimin olmasini tercih ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 1 Ağustos 2013; 20:10:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Millet guluyor felan da yalniz o hemoroidin fissurun agrisini acisini yasayan bilir. Lavaboya korkarak gitmektense bobrek veya dis agrimin olmasini tercih ederim

• Acı birşey yememem lazım heralde sizce
  • Arkadaş ağrı hiç azalmıyor artık yellenirken bile o yanmayı hissediyorum ama ağrı olmuyor
  • quote:

quote:

Adminler burdan size sesleniyorum bana gıcığınız mı var?
  • quote:

quote:

quote:

Adminler burdan size sesleniyorum bana gıcığınız mı var?

• Arkadaşlar makat bölgemi kremle yavaş yavaş ovalasam masaj yapsam yardımı olurmu ve bu işlem abdestimi bozarmı
  • Abdestimi bozarsa günaha girermiyim
  • quote:

quote:

fissür

En yakın o gibi

hastalık daha yeni akut dönemde kronik olmadan derhal yarın ya da engeç pazartesi hastanede genel cerraha görün muayene ol ve ilaçlarını versin, yok ben utanırım ederim olmam diyorsan hastalık kronik hale gider ve ameliyata kadar yolu var yıllarca çekersin, uyarmadı deme, iş işten geçtikten sonra aylar sonra doktora gidipte kronik olmuş şikayetiniz arttığında ilaçları kullanın başka yapacak birşey yok cevabı alınca kafanızı duvarlara vurmayın, fissürün tedavisi hemoroid basurdan daha zordur ameliyat olsa bile tekrar riski çok fazladır daha fena bir illettir, geçmiş olsun

• quote:

quote:

quote:

fissür

En yakın o gibi

hastalık daha yeni akut dönemde kronik olmadan derhal yarın ya da engeç pazartesi hastanede genel cerraha görün muayene ol ve ilaçlarını versin, yok ben utanırım ederim olmam diyorsan hastalık kronik hale gider ve ameliyata kadar yolu var yıllarca çekersin, uyarmadı deme, iş işten geçtikten sonra aylar sonra doktora gidipte kronik olmuş şikayetiniz arttığında ilaçları kullanın başka yapacak birşey yok cevabı alınca kafanızı duvarlara vurmayın, fissürün tedavisi hemoroid basurdan daha zordur ameliyat olsa bile tekrar riski çok fazladır daha fena bir illettir, geçmiş olsun

İlgine teşekkürler

• Arkadaşlar kaba etimi aldıram nasıl olur
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.