doStum tüm bilgilerin için teşekkürler senı tanıyorum ama herkes bu oyuna başladığında yavas yavas itemi olur bende boss kovalarım 69 asas'arkadaşım var onla beraber takılıyorus wp felan sorun değil artık +1 rolsuz adama adam demıolar olyd ben senı tanırırım sen rahatına bak kım dupe vs dese takma gitsin senı kıskananlardır onlar ama emın ol bir gün süper bir çara sahip olucam
olyde lvlsız hiç bi iş yapamassın 70 + yı kasmassan da wariorun tadı çıkmaz yani kas ta iyi lvl kasman lazım
eyw dostum olay budur zaten, ins en kisa surede cok saglam bi char yaparsin zevkle oyununu oynarsin
Çar' güzel değilde itemler güzel genede ßol sanslar inş. ilerde f9devil olursun :)
quote:
Orjinalden alıntı: arseniCem
bak sana ne dicem
bence +1 reb exp raptoru sat direk +8 blade axe daha ii bi silahsonra lupus +1 çok güzel str 10 yüzüklerde ii küpelrini be kolyeni beltini fln uniq e döndürmeye çalış ardream ol bırk ama çevrem var diosan 60+ kas
Onun yerine bence
exp. raptor + exp blade axe +7 verip +8 exp blade axe alsa daha karlı olur.
Char güzel, bence de vaktin varsa 60 + kas
iyi charın var ama lvlsiz warrior bi işe yaramaz itemini toplamışsın lvl kasmaya başla derim
güsel itemler ama adreamci olma artık herkesss costu.. tutulmuo adreamcilere bile ezik dio herkezz np istiosan adreamci ol ama lwl istiosan kas derim....
59 ol andreamda kral olursun
Güzel itemler!
ardream cari dizsen yikarsin ortaligi ...
bazılarını sat üste para ekle 65+ warior al itemleri diz ona
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme