Herkese merhaba. Burada aklı başında arkadaşlar da cok var tabi ama bazen fanatiklik ve cehalet, dengeli mutedil arkadaşların dahi gözünü dondurebiliyor. Burada pek cogunuzdan yaş olarak büyüğüm. Ben Beşiktaşlıyım. Fanatik degilim. Yanlışına yanlış dediğim gibi lehinde ve aleyhinde hatalarda objektifligimi muhafaza etmeye çalışırım. (Çalışırdım) Fakat bu forumda takildigim günden bugüne huyum değişti. Arkadaşlar öyle saçma bir noktaya geldim ki eskiden rakiplerin Avrupa maçlarında attığı gollerde havaya zıplayan ben, Galatasaray ve Fenerbahçe nin Avrupa maçlarında kendimi rakibi tutmaktan alamaz oldum. Ben nasıl bu hale geldim. Ama nasıl gelmem. Afedersiniz hepimizin forumlarında (en hafif tabiriyle) öyle dangalaklar var ki insanı insanlıktan çıkarıyor. Burada dönen konusmalara örnek vermeyeceğim, hepiniz karşılaşıyorsunuz. Bu is böyle gitmez. Ulke puanı yerlerde. Birbirimize ihtiyacımız var. Biz nasıl Türk takımını elin takımı yenince sevinebiliriz? Böyle bir gaflet olabilir mi?Yakında dalga gececegimiz bir Avrupa serüvenimiz bile olmayacak belki hepimizin. Lig maçlarında birbirimizi seviyeyi düşürmeden kizdiralim eyvallah ama lütfen elin gavuruyla yaptığımız maçlarda kimse kimseyi tahrik edip de kendimizden utandırmayalım. Hepinizi seviyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim