Şimdi Ara

ARKADAŞLAR CHARI SATMAKTAN VAZGEÇTİM.(yoruma gerek yok ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ronaldinho

Kimse bana güvenmiyor

Sen kimsin,tanıyamadım??? İnsanların güvenini kazanmak kolay değildir.Güven zaman işidir.Ne demişler,iyiler daima kazanır(reklam sloganı gibi oldu)
  • Saol burhan.istersen hemen başlaoyun çok iyi gerçekten ben bırakmadım digimonu ama genede silkroad daha fazla sardı.en azından yardımlaşma var benim hp'im azaldı oturdum bir canavar bana saldırdı 4-5 koreli yardım etti. birde silkroadda digimonun bütün kullanıcılarının 1.5 katı kadar turk var-1 serverde-biraz abartmış olabilirim ancak serverde turkler cok fazla sonra da almanlar gelyor.ve enteresan birşey daha oyunda tanıştıklarımın HEPSİ dh'yi bilmiyor. ama digimonda dhsiz oynayan bi sen vardın sende geldin kimse kalmadı.oyunda kime sorsan yardım ediyor. falan filan anlatacak çok şey var.başlamak isteyen yada oynayan server redsea nick:burnaldinho
    oyunu bildigim kadarıyla yardım ederim

• King ben eski oyundaki tolganinho ve furail şimdiki jaguartr
  • quote:

Orjinalden alıntı: burnaldinho

Saol burhan.istersen hemen başlaoyun çok iyi gerçekten ben bırakmadım digimonu ama genede silkroad daha fazla sardı.en azından yardımlaşma var benim hp'im azaldı oturdum bir canavar bana saldırdı 4-5 koreli yardım etti. birde silkroadda digimonun bütün kullanıcılarının 1.5 katı kadar turk var-1 serverde-biraz abartmış olabilirim ancak serverde turkler cok fazla sonra da almanlar gelyor.ve enteresan birşey daha oyunda tanıştıklarımın HEPSİ dh'yi bilmiyor. ama digimonda dhsiz oynayan bi sen vardın sende geldin kimse kalmadı.oyunda kime sorsan yardım ediyor. falan filan anlatacak çok şey var.başlamak isteyen yada oynayan server redsea nick:burnaldinho
    oyunu bildigim kadarıyla yardım ederim

Başlayınca benim nick belli zaten.KingDiablo olcak gene Aynı tas aynı hamam..Çete kurarız o oyunda,kervanları soyarız(Biraz kötüce oldu galiba)Neyse benim vicdanım el vermez

• quote:

King ben eski oyundaki tolganinho ve furail şimdiki jaguartr

Ohoo..Benim bile sadece 1 charım varSana da char dayanmıyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bloodmon

bende 2 +10 olsa 60ları kartsız tekde alırdım

burak bu lafları sana ağustosta hatırlatcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alone_Bandit

quote:

Daha şimdiden millette +4 bulmak +10 bulmaktan zorlaştı valla.Adama soruyorum +4 miracle falan satıyor musun diye,+10 satıyorum diyo

• quote:

Orjinalden alıntı: Diablo_131

quote:

quote:

Daha şimdiden millette +4 bulmak +10 bulmaktan zorlaştı valla.Adama soruyorum +4 miracle falan satıyor musun diye,+10 satıyorum diyo

sen çabuk dön o zaman

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen çabuk dön o zaman

Emredersiniz ekselansları..

• İyi ki yoruma gerek yokmuş 29 mesaj yollanmmış
  • quote:

quote:

King ben eski oyundaki tolganinho ve furail şimdiki jaguartr

Ohoo..Benim bile sadece 1 charım varSana da char dayanmıyo..

Hayır yaws tolganinho ilk hesabımdı ancak hacklendi sonra arkilerin yardımıyla furailin hesabını aldım bir süre sonra jaguartrnin sahibi halil abi bana verdi charını

• quote:

Orjinalden alıntı: reelzm

İyi ki yoruma gerek yokmuş 29 mesaj yollanmmış

Sen onu bana değil yorumu yazanlara söyle..Ben gelen soru ve yorumlara cevap yazmak zorundayım
  • bölum komedi oldu yaw tanıdık 2-3 kişi oyuna başlasın birlikte kervan soyalım gecen gun 2 adam soydu heveslendim hemen 21 lvl olup trief olucam(kervanı soyan kişi)
    aslında çok kişi oynasa super olur
    once bilgi:
    kervan:ticaretle ugraşır gider gelir bir devesi vardır
    trief:kervanların devesını oldurup malları çalar
    hunter:kervanları korur karşılıgında belli bir miktar para alır
    not:bunlar iştedigin zaman olunur istedigin zaman normal bir kasan insan olursun
    düşünsenize yilmaz kervancı biz hepimiz trief olarak yılmazın kervanını soyuyoruzacayip iyi olurdu

• Kanka sadece diyorum
  • quote:

bölum komedi oldu yaw tanıdık 2-3 kişi oyuna başlasın birlikte kervan soyalım gecen gun 2 adam soydu heveslendim hemen 21 lvl olup trief olucam(kervanı soyan kişi)
    aslında çok kişi oynasa super olur
    once bilgi:
    kervan:ticaretle ugraşır gider gelir bir devesi vardır
    trief:kervanların devesını oldurup malları çalar
    hunter:kervanları korur karşılıgında belli bir miktar para alır
    not:bunlar iştedigin zaman olunur istedigin zaman normal bir kasan insan olursun
    düşünsenize yilmaz kervancı biz hepimiz trief olarak yılmazın kervanını soyuyoruzacayip iyi olurdu

Yılmaz kervancı olmaz,kara borsacı falan olur..Ben gelirsem beraber soyarız ezikleri

• quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yigit7

quote:

bu forumda 3 kişiye güveniyorum 3ünden birisin King

Başka Kimler War

||| Bu Arada En İiisini Yptın KingDiablo |||

* KingDiablo
    * burnaldingo
    * hammer

birde Adem war zaten ortağım

yav bana guvenmen iyi bende sana burhana emreT ve 1-2 kisiye daha guveniyorum da şu nickimi duzgun yazsan burhandingo degil dinho
    zaten bugun silkroad oynuyordum(nick gene burnaldinho) adamın biri galiba ronaldinhodan falan yola cıkarak
    ''you from brazil?'' dedi koptum

hızlı yazmıştım klavyem kaymış yoksa doğru yazıom bu arada bende emre'ye güveniyorm onu unutmuşum sahi emre nerelerde hiç gözükmüyor

• quote:

Orjinalden alıntı: zasermon

bana güvenen yokmuu???

Ben
  • emre neden girmiyor pek bilmiyorum ama sınıf arkadaşımyav bu arada üzülmeyin ben 1-2 kişi daha dedim bunların içinde zaserle tolga lord zeke falanda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 8 Haziran 2007; 11:55:18 >
  • quote:

emre neden girmiyor pek bilmiyorum ama sınıf arkadaşımyav bu arada üzülmeyin ben 1-2 kişi daha dedim bunların içinde zaserle tolga lord zeke falanda var

yine Ben yokum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.