Şimdi Ara

Arkadaşlar Çıldırcam Nolur Yardım edin!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde anakartımı değiştirip asus p8p67-m anakart aldım bunun ses driveri farklı tabi kurdum 7+1 ses desteği var optik çıkış vs. tabi sonra bi bakıyım dedim normalde arka çıkışlardan mikrafonu bağlıyorum kasanın ön panelınde çıkışlardan ses gelmiyordu bende driver ayarlarında ac97 ye alınca düzeldi sorun ama hd iken neden gelmıyor diye araştırdım gene bizim forumda birisi aşağıda fotoda işaretleceğim yeri aç demiş onu açtım geri kapattım sonra ama şuandada mikrafondan düzgün ses gitmiyor sanki çok uzaktaymış gibi driveri sildim bi daha kurdum düzelmedi
    eski driverleri kurdum düzelmedi
    biosa girip ön panel ses yerini ac97 yaptım düzelmedi geri hd yaptım biosu sıfırladım
    ne yapsam olmuyor 2 gün önce ses normal gidiyordu şuan sanki mikrafon çok uzaktaymış gibi bağırınca gidiyor mik sesini windows ve ses kartı driver ayarlarından yüzde 100 yaptım sorun düzelmiyor çıldırmak üzereyimArkadaşlar Çıldırcam Nolur Yardım edin!!!Arkadaşlar Çıldırcam Nolur Yardım edin!!!Arkadaşlar Çıldırcam Nolur Yardım edin!!!

• konu güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.