Şimdi Ara

Arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var(hücresel veri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
9.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şu an tatildeyim ve sadece hücreselden whatsapp kullanıyorum. Fakat günde 300-400 mb intetnetim gitmeye başladı. Zaten bakıyorum aldığımdan beri telefon 136 MB kullanmış whatsapp için hücresel veriden. Fakat en altta sistem servisleri diye bir şey var 5,7 GB yazıyor. Ona tıkladığımda belgeler ve eşzamanlama var 2,9 GB kullanmış. iTunes hesapları var 2,3 GB kullanmış. Önceden böyle değildi ama aşırı internetim gitmeye başladı. Sorunuma bir çözüm bulun arkadaşlar. Şimdiden kim bulursa Allah razı olsun :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deagle100 -- 6 Ağustos 2014; 20:20:52 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hücresel Veri ile iCloud Belgelerini ve Verilerini Eşzamanlamayı Kapatma

iCloud, belgelerinizi ve verilerinizi tüm cihazlarınız arasında eşzamanlayan kullanışlı bir özelliktir. Ancak bu, hücresel veri kullanımınızı artırabilir. İşte hücresel veri ile iCloud belgeleri ve verileri eşzamanlamasını kapatma adımları:

iPhone için:

1. Ayarlar'a gidin.
    2. Apple Kimliğinize dokunun.
    3. iCloud'u seçin.
    4. Belgeler ve Veriler'i seçin.
    5. Hücresel Verileri Kullan seçeneğini kapatın.

iPhone Belgeleri ve Eşzamanlama Nedir?

iPhone belgeleri ve eşzamanlama, notlar, takvimler, hatırlatıcılar ve iCloud Drive belgeleri gibi belgeleri cihazlarınız arasında eşzamanlayan bir iCloud özelliğidir.

iCloud Hücresel Veri ile Yedekleme

iCloud yedekleri genellikle hücresel veri kullanarak yapılır ancak bu özelliği kapatabilirsiniz. iPhone'unuzun Ayarlar > Apple Kimliği > iCloud > iCloud Yedeklemesi bölümüne giderek "Hücresel Veri Kullan" seçeneğini kapatın.

Bu adımları uygulayarak, belgeleriniz ve verilerinizin hücresel veri kullanarak eşzamanlanmasını engelleyebilir ve veri kullanımınızı azaltabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İcloud u kapat hava durumunu maili kapat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

İcloud u kapat hava durumunu maili kapat

Nasıl yani hocam anlamadım. icloud zaten wifi olunca çalışıyor. Hem aldığımdan beri kapatmadım bunları. Bir sorun yoktu. Yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deagle100 -- 6 Ağustos 2014; 19:56:28 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ayarlardan iTunes ve app Store'a gir, orda otomatik indirmeler diye bir sey göreceksin. Her şeyi kapatabilirsin ya da en alttaki "hucresel veriyi kullan" seçeneğini de kapatabilirsin garanti olsun diye. Muhtemelen bundan kaynaklaniyordur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Ayarlardan iTunes ve app Store'a gir, orda otomatik indirmeler diye bir sey göreceksin. Her şeyi kapatabilirsin ya da en alttaki "hucresel veriyi kullan" seçeneğini de kapatabilirsin garanti olsun diye. Muhtemelen bundan kaynaklaniyordur.

Hocam o da kapalı ya başka fikrin var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deagle100 kullanıcısına yanıt
    dostum aynı sorun su an benim başıma geldi. sadece bir kaç saat içinde 2 GB internetim gitti. toplamda 10 GB a yakın internetim gitti .

tüm ayarları yaptım, hatta tel. sıfırladım yeniden kurdum, ama aynı sıkıntı devam etti.

O dönem bir çözüm bulabildiniz mi bu soruna ??? yardımmm !!!!
  • Hocam kişisel erişim noktası nı kullanıyorsanız ondan kaynaklanabilir

• Ayarlar > iCloud > iCloud Drive açıksa, en altta Hücresel veri kullan'ı kapatın.
    Ayarlar > Hücresel > en altta WiFi-yardımını da kapatabilirsiniz

• Bendede aynı sorun var ve dedıklerınızın hepsı ayarlı ve hucresel her yerde kapalı 20 gun 1gb verı harcamıs.
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de çıktı. 5 günde 6 gb bitti. Daha önce hiç böyle bir sorun yoktu, her zamanki gibi kullanıyordum telefonu. Sonradan baktım ki sistem servisleri bölümünde belgeler ve veriler 5 küsür gb olmuş.

Şu ana kadar şunları yaptım. Bakalım işe yarayacak mı, size de haber veririm:

- Hücresel > Wi-fi yardımı kapatıldı.

- Hücresel > iCloud Drive kapatıldı.

- Genel > Arka planda uygulama yenileme tümüyle kapatıldı.

- iTunes ve App Store > Hücresel veri kapatıldı.

- Apple Kimliği (en üstte) > iCloud > Fotoğraflar > Tüm ayarlar kapatıldı.

- Apple Kimliği (en üstte) > iCloud > iCloud Drive kapatıldı.

Bakalım ne olacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.