Şimdi Ara

Arkadaşlar çok kötüyüm[CİDDİ] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • neonun dediği doğru her şeyin var hedefin yok hiç birde aşk ve en önemlisi dini boyut

yeni şeyler keşfet yaşamak için yaşama
  • @!! K@bus !! Aslında aklımda var.Yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum.Ama ilaç kullanacak olmak kafamı bulandırıyor.Daha önce farklı nedenlerden dolayı kullanmıştım.İyi gelmişti ama ilacın etkisindeki ruh hali beni biraz korkutuyor.

@ercyas Doğru aslında.Pek çok kişinin hayallerine sahibim.Aileden yana hiçbir sıkıntım yok.Maddi olarak hiçkimseye muhtaç değiliz.Bunlar varken neden mutsuzum bilemiyorum.Ortada beni mutsuz edecek pek birşey yok.Herşeyi kafaya taktığımdan herhalde.Bir de yalnızlığıma bağlıyorum.

@sage29 Söyledikleriniz çok doğru.Dün gece bu durumumu bir arkadaşıma açtım.Söyledikleri üzerine düşündüm."Bu dünyada sadece aileni ve sevdiğin kişiyi kafaya takacaksın.Gerisi boş.Bak bana.Hayatta en çok sevdiğim kişi olan annem vefat edeli neredeyse 1 yıl oldu.Ama hayat devam ediyor." dedi.Bütün gece bunu düşündüm.

@CyberSword Fizyoterapi ve rehabilitasyon okuyorum.İsteyerek seçtim bölümümü.Gelecekten yana bir kaygım yok.Fakat şu an okula gidesim bile gelmiyor.Geçen sene stajımda felçli hastamın ilk adımlarında sevinçten ağlayan ben şu an herşeyden bıktım.Ruhsuz oldum bu ara.Atlatacağım ama nasıl bilmiyorum.İlk aklıma gelen buradan bir süre uzaklaşmak.Onu da bu hafta yapacağım.Biraz kendimi toplarım diye düşünüyorum.

@!! K@bus !! @ercyas @sage29 @CyberSword

• Tek çare karaköy
  • senin adresin psikolog. gidersen hiç bir şey kaybetmezsin aksine çok faydalı olabilir...
  • intihar öylesine bişeye benzemez yaptıktan sonraki pişmanlıkla atlatamazsın kendimi frenleyememekten korkuyorum ne demek?yalnızlık korkunç bişey benim de etrafımda pek fazla kimse yok ama umutlarım var.bi sevgilimin olduğunu hayal ediyorum mesela.bi kişi inan her şeyi temelinden etkiler,herhangi bi kişi olmayacak çünkü o.mantıklı düşün gözünü seveyim..
  • @sharq32 Öncelikle burcum yay.Gece farklı gündüz farklı olmam aslında kendimden kaçmak için başkalarının dertleriyle uğraşmamla ilgili.Beni tanıyan birisi derdini açtığında çözeceğimi bilir.Gündüz uğraşacak birşeyler buluyorum kendime.Ama gece kendimden kaçamıyorum.Artık bunaltmaya başladı.Sadece bir çıkış noktası arıyorum.Geçmişimden de kaçamıyorum.Beni bu hale yaşadığım bazı olaylar getirdi.Her ne kadar geçti desem de izi duruyor.Birkaç sene önce bu durumun daha kötüsünü atlattım.O gün kafama silah dayadım.Herşey bitecekti.Sonra duvarda duran anne ve babamın fotoğrafına gözüm takıldı.Düşündüm uzunca.O gün evden çıktım.O gece parkta sabahladım.Güneşin doğuşunu izledim ve kuş cıvıltılarını dinledim.Sonra çocuk parkına gittim.Kaygısızca oynayan çocukları izledim.Ve ben neden ileride kızımı salıncakta sallamayayım diye düşündüm.Bugün neden o kadar güçlü değilim bilmiyorum...
    Herşeyin özeti kabaca son cümlede aslında

@Sast Daha önceden daha kötüsünü atlatmıştım.O zaman hayat güzel demiştim.Şu an da öyle güçlü olmam lazım biliyorum.Ama nasıl yapacağım bilmiyorum.İlk yapacağım şey buradan biraz uzaklaşmak.Bu haftasonu yapacağım bunu.Görmeye ihtiyacım olan birinin yanına gideceğim.Döndüğümde belki tamamen atlatmış olmayacağım ama en azından daha güçlü döneceğim.Bazı şeyleri atlatmış olacağım.Bazen ben de herşeyi bırakıp gitsem diyorum.Herşeyden bunaldım bu ara.Normalde yaptığım şeyler artık tat vermiyor.Normalken haftada 2 kitap bitirirdim.Günde 1 film izlerdim.Ama şimdi yapamıyorum.Sadece yazıyorum.Başka birşey yapamıyorum.Yemek yiyemiyorum mesela.Yaklaşık 8 kilo verdim bu ara.Ben daha önce hiç bu kadar güçsüz hissetmemiştim.Allah bir kapı açacak elbet.Şu an onu bekliyorum.

@Martin. Aslında bana bir hedef lazım.Bunun farkındayım.Başlayacağım yeri bilmiyorum sadece.Eski yaşama heyecenımdan bir kıvılcım bulabilsem herşey gelecek.İlk yapacağım şeyi buldum.Ne kadar olmayacak olsa da aşkımın peşinden koşacağım.En azından bir nedenim,bir heyecanım olacak.

@ TheLastSummoner Dün gece arkadaşım aynısını söyledi.Çağıralım 2 tane eskort hiçbir şeyin kalmaz dedi

@sharq32 @Sast @Martin. @TheLastSummoner

• manyakmısın lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanitas

Gerçekten çok kötüyüm.Bu bir süredir öyle.Hiç mutlu olamadım ve olacağımı da sanmıyorum.Beynimin içindeki düşünceler beni içten içe kemiriyor.

Dışarıdan bakınca aslında imrenilecek biri gibi duruyorum.İstediğim bölümde okuyorum ve mezun olunca iş sıkıntısı çekmeyeceğim.Mükemmel bir ailem var.Ama mutlu olamıyorum.Her şey dışarıdan göründüğü gibi değil demek ki...

Şu an çok yalnızım.Hiçkimse ne yapmış olursa olsun bu kadar yalnız olmayı haketmiyor.Kötü biri miyim acaba?Ne yaptım nerede yanlış yaptım onu bilemiyorum.Tek bildiğim mutlu olamayacağım.

Hayatın ne tadı var ne de bir amacı.Aklımda bir intihar düşüncesi var.Hayat güzel diyorlar ama hayat acaba o kadar güzel mi? Hayatı güzel kılanlar neler?Benim göremediklerim neler?

Dün gece doğalgazı açıp öyle uyumayı istedim.Uyuyup bir daha uyanmamak istedim.Kendimi zor tuttum.Yani erteledim.Bu pazar gününe.Doğum günüme.Ne kadar ironik değil mi?Ama büyük ihtimal o gün de yapamayacağım.Onu biliyorum.Ama birgün kendimi frenleyememekten korkuyorum.

Yarın çok önemli bir sınavım var.Fakat beni içten içe kemiren bu düşünceler yüzünden çalışamıyorum bile.

Ne yapmalıyım sizce?

Not:Yaşım 20

Düşünceler olarak birebir kopyamsın... bu neslin hastalığı da bu olsa gerek.

benim de yaşım 24 ve hiç bir farkım yok senden düşünce olarak.

bu halin sadece bende olmadığını bilmek güzel ama...

gerisi boş be...

• Mutlu değilsin çünkü herşeye sahipsin.
    İnsanların çoğunu hayata bağlayan " bir gün zengin olma" fikridir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir an gözüm avatar'a kaydı acaba ben mi açtım konuyu diye.
    bende de hayattan zevk alamama, hiçbir şey yapamama, garip rahatsız edici düşünceler var.
    depresyon dediler dayadılar ilaçları bakalım geçiyor günler geçer elbet bu da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanitas

Gerçekten çok kötüyüm.Bu bir süredir öyle.Hiç mutlu olamadım ve olacağımı da sanmıyorum.Beynimin içindeki düşünceler beni içten içe kemiriyor.

Dışarıdan bakınca aslında imrenilecek biri gibi duruyorum.İstediğim bölümde okuyorum ve mezun olunca iş sıkıntısı çekmeyeceğim.Mükemmel bir ailem var.Ama mutlu olamıyorum.Her şey dışarıdan göründüğü gibi değil demek ki...

Şu an çok yalnızım.Hiçkimse ne yapmış olursa olsun bu kadar yalnız olmayı haketmiyor.Kötü biri miyim acaba?Ne yaptım nerede yanlış yaptım onu bilemiyorum.Tek bildiğim mutlu olamayacağım.

Hayatın ne tadı var ne de bir amacı.Aklımda bir intihar düşüncesi var.Hayat güzel diyorlar ama hayat acaba o kadar güzel mi? Hayatı güzel kılanlar neler?Benim göremediklerim neler?

Dün gece doğalgazı açıp öyle uyumayı istedim.Uyuyup bir daha uyanmamak istedim.Kendimi zor tuttum.Yani erteledim.Bu pazar gününe.Doğum günüme.Ne kadar ironik değil mi?Ama büyük ihtimal o gün de yapamayacağım.Onu biliyorum.Ama birgün kendimi frenleyememekten korkuyorum.

Yarın çok önemli bir sınavım var.Fakat beni içten içe kemiren bu düşünceler yüzünden çalışamıyorum bile.

Ne yapmalıyım sizce?

Not:Yaşım 20

Dünyada senin gibi birçok kişi var.herkes senin gibi.

• Ulan dünyadaki bütün mutsuzlukların büyük çoğunluğu aşk yüzünden ha.Ya aşk acısı ya da yalnızlık.Seninkide yalnızlık tek çare artık hayatına bir kadın girmesinin vakti gelmiş yaşta olmuş 20
  • Sen de sanıyorsun ki bir sen öylesin

Mutluluk umursamaz,sorumsuz,kaygısız kimselerin hakim olarak yaşayabileceği duygudur bunu kabullen..

Dün bir bayanın yazdığını okudum,nerede denk geldi hatırlamıyorum baya bir şeyler saymış süpürmüş işte ''Beni bekleyen dosya yığınına rağmen yaşamayı seviyorum yauuvv'' gibisinden bir şey yazmış şaşa kaldım.Bu insanlar bunca dert sıkıntı sorumluluk dururken nasıl bu kadar saf ve aptalca mutlu oluyorlar diye düşüncelere daldım.Ben böyle bir şeyi en son ilkokulda söylediğimi hatılıyorum.
  • Kafeye git kendine iyi giysiler falan al ondan sonra bi parfüm sık ava git ve avla onları. (benim taktik işe yarar facebook onaylı)
  • Hayatın içinde kendine yeni amaçlar edinmelisin, büyük hedeflere sahip olmalısın. Bir şeyler için yaşamayı öğrenirsen hayatın çok daha anlamlı bir hale gelecek. Ama şunu söyleyebilirim ki insanları çevrene toplaman, güzel kızlarla ilişki yaşaman ve sosyal bir insan haline gelmen çok da zor değil. Bu blog sana oldukça yardımcı olacak buna emin olabilirsin.http://kadinlarietkile.blogspot.com/2013/12/kadinlarietkile.blogspot.comcekicilik-kurallarini-kullanmaya-baslayin.html

• İntihar etmek istiyorsan, doğalgazı açıp uyuma, git kendini köprüden aşağı at hiç değilse doğayı kirletme.
  • Anladığım kadarıyla durum uzmanlık. Kardeşim uzmanlardan yardım alman gerek burada vereceğimiz iki satır tavsiye senin hayatına yön vermekte yetersiz kalacaktır. Ama doğru yol bir psikolog adamlar yıllarca senin için okudu ve onlardan yararlanma zamanı geldi.

Intihar hayatında yapacağın ilk ve son en büyük saçmalık olur. Kesinlikle ihtimal dahilinde bile düşünme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.