Bildirim
ARKADAŞLAR ÇOK ÖNEMLİ
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
peki paypal ile silk aldınmı hiç -
Bug reporttan atıyorsun , charge back olayından blocklanmışsındır dediğin gibi illegal bir şey yapmadıysan paypal / kredi kartı vesaire ne kullanıyorsan ödemelerin yapılıp yapılmadığına bak , joymax parasını aldığında lock kalkacaktır , arama yaparsan charge back olayı hakkında ne yapman gerektiği hakkında daha ayrıntılı konular bulabilirsin . -
ben bı cocukla 80 lık charımı verıp dığer 80lık carıma 1350 sılk alcaktım sonra çocuğa verdım ıkısnınde sıfrelerıın sonra chara gırdım sılk vardı charda sonra chardan çıktım bı daha gıremedım hatta çocuk buranın ileri gelen uyelerınden sayılan weedsmoke diye bir abi ona soralı belkı para daha yaatmamaıştır.Bİ SORUM DAHA VAR BEN JOYMAXA MAIL ATCAM YA TÜRKÇE YAZSAM OLURMUquote:
Orijinalden alıntı: mai_mai
Bug reporttan atıyorsun , charge back olayından blocklanmışsındır dediğin gibi illegal bir şey yapmadıysan paypal / kredi kartı vesaire ne kullanıyorsan ödemelerin yapılıp yapılmadığına bak , joymax parasını aldığında lock kalkacaktır , arama yaparsan charge back olayı hakkında ne yapman gerektiği hakkında daha ayrıntılı konular bulabilirsin .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _NixuS_ -- 7 Şubat 2008; 13:42:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: _NixuS_
ben bı cocukla 80 lık charımı verıp dığer 80lık carıma 1350 sılk alcaktım sonra çocuğa verdım ıkısnınde sıfrelerıın sonra chara gırdım sılk vardı charda sonra chardan çıktım bı daha gıremedım hatta çocuk buranın ileri gelen uyelerınden sayılan weedsmoke diye bir abi ona soralı belkı para daha yaatmamaıştır.Bİ SORUM DAHA VAR BEN JOYMAXA MAIL ATCAM YA TÜRKÇE YAZSAM OLURMU
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: _NixuS_
ben bı cocukla 80 lık charımı verıp dığer 80lık carıma 1350 sılk alcaktım sonra çocuğa verdım ıkısnınde sıfrelerıın sonra chara gırdım sılk vardı charda sonra chardan çıktım bı daha gıremedım hatta çocuk buranın ileri gelen uyelerınden sayılan weedsmoke diye bir abi ona soralı belkı para daha yaatmamaıştır.Bİ SORUM DAHA VAR BEN JOYMAXA MAIL ATCAM YA TÜRKÇE YAZSAM OLURMU
O benim
Neyse buna guldukden sonraşöyle bir açıklama yapayım.. Şimdi Canım kardeşim ben sadece size aracı oldum biliyorsun bunu sana defalarca soyledim.. Silkler yuklenmeden ve hatta almaya kararlı dğeilken bile soylendi bu...
Dun aksamda belirttiğim gibi ben sifreyi bile bilmiorudums en bna verdin ben arakdasa verdim... Ne şekilde ne olru bilmiorum.. Ama Sana biş isorucam.. Hadi sana kaçak silk yukledi bu eleman.. Kendi Charına nie kaçak silk yuklesin.. Salak mı bu? .
Ki benide bilen biliir tanıyan tanır, Hileyle hurdayla işim olmayacagını herekz bilir.. Sorunu foruma tasımak istiyorsan bu yazıcaklarıma katlanmak zorundasın.. Nick veya isim vermeden önce arastırma yabmama izinv ermeliydin bence... Bu saatten sorna bu akdar fazla uğraşacağımı sanmıyorum bu konu ile
Saygılar geçmiş olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeeDSmoKa -- 7 Şubat 2008; 13:45:40 >
-
ben kaçak sılk yukledı demedın orda diğer abını dediği gıbı ödemlerın yapılıp yapılmadığını bakın .işin sonunda ıkı tane 80lık char varquote:
Orijinalden alıntı: WeeDSmoKaquote:
Orjinalden alıntı: _NixuS_
O benim
Neyse buna guldukden sonraşöyle bir açıklama yapayım.. Şimdi Canım kardeşim ben sadece size aracı oldum biliyorsun bunu sana defalarca soyledim.. Silkler yuklenmeden ve hatta almaya kararlı dğeilken bile soylendi bu...
Dun aksamda belirttiğim gibi ben sifreyi bile bilmiorudums en bna verdin ben arakdasa verdim... Ne şekilde ne olru bilmiorum.. Ama Sana biş isorucam.. Hadi sana kaçak silk yukledi bu eleman.. Kendi Charına nie kaçak silk yuklesin.. Salak mı bu? .
Ki benide bilen biliir tanıyan tanır, Hileyle hurdayla işim olmayacagını herekz bilir.. Sorunu foruma tasımak istiyorsan bu yazıcaklarıma katlanmak zorundasın.. Nick veya isim vermeden önce arastırma yabmama izinv ermeliydin bence... Bu saatten sorna bu akdar fazla uğraşacağımı sanmıyorum bu konu ile
Saygılar geçmiş olsun
Alıntıları Göster
-
Hea 2 siylede alakam olmayan 2 tane 80 lik ezuk varquote:
Orijinalden alıntı: _NixuS_
ben kaçak sılk yukledı demedın orda diğer abını dediği gıbı ödemlerın yapılıp yapılmadığını bakın .işin sonunda ıkı tane 80lık char var
Alıntıları Göster
Aksam eleman gelicne konusursunuz
-
quote:
Orijinalden alıntı: WeeDSmoKa
Hea 2 siylede alakam olmayan 2 tane 80 lik ezuk var
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: WeeDSmoKa
Adam dertlenmiş işte biraz anlayış gösterebilirsin. Fazla kendini beğenmişlik mi yapıyorsun.Yoksa bana mı öyle geldi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: eLKa_Leequote:
Adam dertlenmiş işte biraz anlayış gösterebilirsin. Fazla kendini beğenmişlik mi yapıyorsun.Yoksa bana mı öyle geldi.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: eLKa_Lee
quote:
Dertlenmiş olabilir ama char ları ben aldım oalrak gosteremez... Kendimi begenmişlik yabmıyorum sadece makara yabıorum
Mantıksız gelen bi şey var sadece.. Diyosunuz ki cahrge back olayı.. Adam aldıgı char'a neden öyle birşey yabsın.. Hadi tamam dierine yabdı dielim.. Alığı char 'a neden yabsın... Birisi bu mantıgı acıklasın bana
-
YA ABİ TMM BUNU BILEREK YAPMAMIŞTIR BENDE DİORUMKI HANI PARAYI YATIRMISTIR AMA JOYMAX ELINE GEÇMEMİŞTİR PARA ARADA ZMN VE SAİRE FARKLAR NEDENIYLE ONUNLA BI ILGILENSIN ODEMELERI KONTROL ETSIN DIORUM ABİ.quote:
quote:
Dertlenmiş olabilir ama char ları ben aldım oalrak gosteremez... Kendimi begenmişlik yabmıyorum sadece makara yabıorum
Mantıksız gelen bi şey var sadece.. Diyosunuz ki cahrge back olayı.. Adam aldıgı char'a neden öyle birşey yabsın.. Hadi tamam dierine yabdı dielim.. Alığı char 'a neden yabsın... Birisi bu mantıgı acıklasın bana
Alıntıları Göster
-
Benim bu olayla hiç bir ilgim yok ama adam yardım istemiş. Sana gelince insanların üzüntülerini makara yapıyosun ama başkalarına da seni makara mı yapar makarna mı bilemem :Dquote:
quote:
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: eLKa_Lee
Benim bu olayla hiç bir ilgim yok ama adam yardım istemiş. Sana gelince insanların üzüntülerini makara yapıyosun ama başkalarına da seni makara mı yapar makarna mı bilemem :D
Alıntıları Gösterquote:
Benim bu olayla hiç bir ilgim yok ama adam yardım istemiş. Sana gelince insanların üzüntülerini makara yapıyosun ama başkalarına da seni makara mı yapar makarna mı bilemem :D
Laflarına dikkat etmeni oneriyorum... Sen kimsin ki beni tehdit ediyorsun....
-
aboww Genclik Yakışmıyor Şimdi Bunlar.quote:
Laflarına dikkat etmeni oneriyorum... Sen kimsin ki beni tehdit ediyorsun....
Alıntıları Göster
-
Gençlik derkenquote:
Orijinalden alıntı: Evo8645
aboww Genclik Yakışmıyor Şimdi Bunlar.
Alıntıları Göster -
Gerilim yaratmayın bu tür olayları PM yoluyla veya MSN'de hallediniz lütfenquote:
Orijinalden alıntı: Evo8645
aboww Genclik Yakışmıyor Şimdi Bunlar.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M£L!H -- 7 Şubat 2008; 14:25:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: M£L!H
Gerilim yaratmayın bu tür olayları PM yoluyla veya MSN'de hallediniz lütfen
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: M£L!H
Gerilim yaratmayın bu tür olayları PM yoluyla veya MSN'de hallediniz lütfen
oww Mod Mu oldun basımıza
-
WeeD aracı olmuş ve çocukla anlaşmanızı sağlamış şimdi burda aracının ismini vererek WeeD'i zor duruma sokmanın anlamı yok WeeD'i tanıyan yüz yüze görüşmüş birçok kişi var forumda böyle bişey yapmıcağını bilioruz kendiside söylemiş başta ben aracı oldum diyequote:
Orijinalden alıntı: WeeDSmoKa
Gençlik derken
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: RespecT
WeeD aracı olmuş ve çocukla anlaşmanızı sağlamış şimdi burda aracının ismini vererek WeeD'i zor duruma sokmanın anlamı yok WeeD'i tanıyan yüz yüze görüşmüş birçok kişi var forumda böyle bişey yapmıcağını bilioruz kendiside söylemiş başta ben aracı oldum diye
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^
WeeD aracı olmuş ve çocukla anlaşmanızı sağlamış şimdi burda aracının ismini vererek WeeD'i zor duruma sokmanın anlamı yok WeeD'i tanıyan yüz yüze görüşmüş birçok kişi var forumda böyle bişey yapmıcağını bilioruz kendiside söylemiş başta ben aracı oldum diye
Saol Erman
Alakasız : Kediye sormuşlar Süt sever misin? diye.. Gülmekten cevap verememiş
-
ABİLERİM ARANIZI BOZDUĞUM İÇİN ÖZÜR DİLERİM AMA LUTFEN SU OLATI HALLETMEK ICIN BANA YARDIM EDİN ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER WEEDSMOKE ABİ BEN SENIN ISMINI VERIRKEN BOLE OLAYLARIN OLACAĞINI TAHMIN ETMEDIM BEN SADECE CHARIMI GERI ISTIOMM .WEEDSMOKE ABİ ARACI OLDUĞU KISIYLE BENI GORUSTURENILRISEN MEMMUN OLURUMquote:
Saol Erman
Alıntıları Göster
-
quote:
Saol Erman
Alıntıları Gösterquote:
quote:
Saol Erman
Ben ona yapar demedim sadece insanların üzüldüğü şeylerden neden makara yapma gereği duyduğunu sordum. Benim kimseyi tehdit ettiğim falan yok bende böyle makara yapıyorum dostum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X