Şimdi Ara

Arkadaşlar çok tırsıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar neden bilmiyorum rankedlerimin %90 ı win sövmeyi bıraktığımdandır belki bilmiyorum ama neyse konuya gelelim rankeddeyiz bi adam nasıl bu kadar win alıyosun dedi ben de şakasına boostluyorum dedim ki öyle birşey yok hani iplere baksalar anlaşılır ama ben yinede korkuyorum çünkü adam ss alıp ticket atıcam dedi kafama takıldı bu yüzden birşey olur mu sizde son 10 maçtan 9 u ranked win o yüzden onu kanıt olarak gösterebilir belki bilgisi olan varsa cevap verebilir mi 3 yıllık hesap o yüzden aklım çok takılıyor.

• adamın boost yaptıgına dair ses kaydı çıktı fiyat pazarlığı felan bişey yapmadılar. sen sadece 1 kelime yazdın diye banlamazlar merak etme.
  • El salla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç bir şey olmaz
  • 16 maç win streak yaptıımı hatırlarım şimdi biri bunu görüp ticket atsa ban mı yiyecektim ? tabiki hayır 9 maç üst üste kazanmanda kanıt olarak gösterilemez ayrıca banlanman için birden fazla kişiden senin boost yaptırdığına dair ticket gelmesi lazım ki o zaman bile adamlar işin aslını astarını öğrenmeden match historyne bakmadan karar vermezler.

özet:banlanmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burst damage -- 7 Şubat 2015; 16:05:06 >
  • cia peşini bırakmaz benden demesi
  • Bişey olmaz rahat ol.
  • eyvallah arkadaşlar içi rahatladı bide adam 3-5 kere yazdı all chate korkmuştum sağolun iyi akşamlar hepinize
  • hocam üstteki arkadaşlar doğru demiş hiçbişey olmaz merak etme ama şöyle bi durum var; bu kadar winden sonra mmrin tavan yapıyor ve güzel şirket rito onları tasiyasin diye "hafiften" noob arkadaşları getiriyor takımına benden söylemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba sihirdar!

Bu konuda benimle iletişime geçtiğin için teşekkür ederim.Bla bla bla. Gerekli bilgilendirmeyi yaptım falan filan.

Adalet meydanlarında görüşmek üzere!

Buna benzer bi cevap alacak ama hiçbir şey olmayacak rahat ol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BANBAN ÇİKİ BAN
  • Banlanma ihtimalin 0
  • Sagol sayende cilingir oldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi takmayın şunları kafanıza. ben de geçen sezonu dia bitirdim bu sezon gold attı. her maç boost muhabbeti dönüyor. canını sıkıyorsa ignore'la bu ticket olayları falan kolay şeyler değil.
  • Gerçek boosterlara bir şey olmuyor sana mı olacak...
  • aynısı benimde başıma geldi hiç birşey olmadı :D hatta bu olaydan 2 ay sonra hediye bile gönderdim rito :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.