Şimdi Ara

Arkadaşlar COOLER MASTER ELITE RC-431 Kasa Hava Akımını Nasıl Sağlayabilirim Yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kasayı alırken hiç dikkat etmedim bir arkadaşın tavsiyesiyle internetten aldım. Ama filtreli ve filtresiz fan yerleri çok garip geldi bana nasıl akım sağlayabileceğimi bilemedim yardımcı olabilirmisiniz?

Kasamın resimleri:(Arkadaşlar bütün fan yerlerini çektim toplam dört resimdi imageshackde yada internette bir sorun var ancak iki tanesi yüklenebildi)

Kasanın kompile içi bu
     Arkadaşlar COOLER MASTER ELITE RC-431 Kasa Hava Akımını Nasıl Sağlayabilirim Yardım?

Üstte filtreli fan yerleri var arkadada normal fan yeri var bütün fan yerleri 120mm.

Buda alttaki filtresiz fan yeri.

Asıl sorun şu ki filtreli ve filtresiz fan yerleri karışık alttan hava versem çok toz çeker felan kendi led fanı önden çekiyor resimdeki gibi.Üstten hava versem çektiricek yer yok çok karışacak lütfen yardımcı olun.

Bilmem gereklimi ama bilgisayar özelliklerini yazayım.

İşlemci : Intel Core i5-3570k
    Anakart : MSI Z77A-G45
    Ekran Kartı : PowerColor Radeon HD 7850
    Ram : (2x4) Dual Corsair 1600MHz Cl9 Ram
    Hard Disk : WD 1 TB 7200 Rpm 64mb Cache

İşlemci ve ekran kartının ısıları Sniper Ghost Warrior 2 ve Hitman Absolution gibi oyunlarda (1920x1080) son ayarlarda oynayınca aynı derecede yükseliyorlar mesela 60 (hatırlamıyorum ama galiba 70 lerede çıkıyordu) derece civarı ve hava akışı olmadığı için kasanın üstündeki yerlerden çok az bi hızda sıcak hava yükseliyor. Kasanın yan kapaklarını açsam çok fark eder ama ozamanda normalden çok toz oluyor içerde hava akışı sağlamak istiyorum.
    Arkadaşlar bide fan önerirmisiniz hava akımı yüksek olan ve mümkünse sesi olabildiğince az olan. Parasal durumuma ve kasaya kaçtane lazımsa ona göre sayısı değişir 30-40 tl bütçe.

Bir sorum olacak bu fanın ses ve hava akımı çok iyi derecede neden bukadar ucuz?
    http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xilence-coo-xpf120-120mm-kasa-fani/productdetails.aspx?I_ID=39796

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.