Ya arkadaşlar bende p4 630 lga 775 işlemci var. İşlemciye soğutucu almak istiyorum. Acaba bu ürün nasıl bi fikri olan varmı? Olamassa benim kasada 3 tane daha fan girşi var acaba kasaya fan mı alsam? Hangisi daha iyi olur.
satılık olan fan da satılmış heralde arkadaşlar. Ya ben bu işlerde pek bilgili değilim acemiyim biraz onun için biraz daha yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşım sen bunu demek istedin galiba. Eğer buysa siparişi veriim
senin önerinde güzel dostum ama o gürültülü bir ürün arctic cooling inanılmaz sessiz ve hybrid oysa ki ama tabii biraz daha ucuza ben sese katlanırım diyorlarsa o ayrı ama ben de arctic cooling derim ucuz sessiz ve perfomanslı
quote:
Orjinalden alıntı: NuriAlcho
quote:
Orjinalden alıntı: maymunkral
ben olsam 5600 alırdım.18$+kdv.
senin önerinde güzel dostum ama o gürültülü bir ürün arctic cooling inanılmaz sessiz ve hybrid oysa ki ama tabii biraz daha ucuza ben sese katlanırım diyorlarsa o ayrı ama ben de arctic cooling derim ucuz sessiz ve perfomanslı
kardeş zaten arkadaş ucuz deyince ben onu tavsiye ettim.yoksa arctic cooling daha sessiz ama fiyatı 5600 ün 2 katı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme