Bildirim
ARKADASLAR CYDİA DA SORUN VERIYO SOURCE SİLMEM GEREK SANIRIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
benım basıma bı kere gelmıstı cydia da bu sekıl bı problem ama bendekı sorunun nedenı telefonu farklı bır custom restore dosyasıyla restore yapmamdı.. sonradan daha duzgun bı custom restore dosyasıyla restore yapdıgım zaman cydia duzelmıstı -
pekı benım suan yapmam gereken sey nedır
jb yapıyorum tekrar cydia yı sılıp tekrar yuklemem ıcın menuye gelmıyo aynen telefon butun menusuyle oldugu gıbı duruo hıcbı degsıkılık yok
jb yapıp tekrar sıfırdan nasıl yuklıycem cydia yı -
quote:
Orijinalden alıntı: KeOpS35
pekı benım suan yapmam gereken sey nedır
jb yapıyorum tekrar cydia yı sılıp tekrar yuklemem ıcın menuye gelmıyo aynen telefon butun menusuyle oldugu gıbı duruo hıcbı degsıkılık yok
jb yapıp tekrar sıfırdan nasıl yuklıycem cydia yı
Restore yaptıktan sonra JB yapmadan önce eski bilgileri yüklemeden yeni kullanıcı yapman gerekiyor... Eski bilgilerini yüklersen yine aynı menü geliyor... -
nası yanı yenı kullanıcı anlayamadım bı yardımcı olursanız cok sevınırım cıdden
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X