Şimdi Ara

arkadaşlar d600'ün kızakları çabuk bozuluyomuş. bilgisi olanlar lütfen cevap yazsın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Benim mesajlarımı alıntı yazıp cevap falan yazma faruk
    Seninle konuşmak isteyen/tartışmak isteyen yok..

BEN TARTIŞMAK İÇİN ALINTI YAPMADIM BENİM HARİCİMDE O MESAJI KİM GÖRSE O TEPKİYİ VERİRDİ YANİ

HİÇ KUSURA BAKMA ÇOK YANLIŞ BİR MSJ ATMIŞSIN

Bence yanlış değil..Yanlış olan senin hala bana cevaplar yazman..İstemiyorum!..Yazma!..
    Ne için olursa olsun bana mesaj yazma..Ben senin mesajlarına hiç cevap atıyor muyum!?!(ne için olursa olsun)

Mümkünse cevap yazma bir daha bana..Senle konuşmak/tartışmak istemiyorum çünkü..

Umarım anlatabilmişimdir..Şimdiye kadar hep bunu söyledim sana ama anlatamamışım herhalde ki(!) hala mesaj atıyorsun/cevap yazıyorsun bana

BÖYLE SEN KONUŞACAKSIN BENDE CVP VERMİYCEM ÇOK SAÇMA BENİ BLOKLARSIN GÖRMEZSİN SANA YAZDIĞIM MSJLARIDA GÖRMEZSİN OZAMAN SEN GELECEN TEL HAKKINDA BİLMEDEN ATIP TUTACAN BENDE CVP VERMİYCEM ÇÜNKÜ SENİNLE KONUŞMUYORUM DİYESENDE BÖYLE ALAKASIZ BİLMEDİĞİN YORUMLAR YAPMA BÖYLE YORUM YAPARSAN HERZAMAN CEVABINI VERİRİM BUNADA SEN KARAR VEREMEZSİN OKADAR KONUŞMAK TARTIŞMAK İSTEMİYOSAN ÇOK İSTİYOSAN BU TOPİĞE BAŞKA MSJ ATMA OZAMAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 6 Ağustos 2006; 13:13:57 >

• quote:

sliderlar siemens'ten sorulurilk yapan da siemenstir(sl10..1998 yılında).

MATRIX 1997 de çevrildi ve orada kızaklı Nokia vardı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Benim mesajlarımı alıntı yazıp cevap falan yazma faruk
    Seninle konuşmak isteyen/tartışmak isteyen yok..

BEN TARTIŞMAK İÇİN ALINTI YAPMADIM BENİM HARİCİMDE O MESAJI KİM GÖRSE O TEPKİYİ VERİRDİ YANİ

HİÇ KUSURA BAKMA ÇOK YANLIŞ BİR MSJ ATMIŞSIN

Bence yanlış değil..Yanlış olan senin hala bana cevaplar yazman..İstemiyorum!..Yazma!..
    Ne için olursa olsun bana mesaj yazma..Ben senin mesajlarına hiç cevap atıyor muyum!?!(ne için olursa olsun)

Mümkünse cevap yazma bir daha bana..Senle konuşmak/tartışmak istemiyorum çünkü..

Umarım anlatabilmişimdir..Şimdiye kadar hep bunu söyledim sana ama anlatamamışım herhalde ki(!) hala mesaj atıyorsun/cevap yazıyorsun bana

BÖYLE SEN KONUŞACAKSIN BENDE CVP VERMİYCEK ÇOK SAÇMA BENİ BLOKLARSIN GÖRMEZSİN SANA YAZDIĞIM MSJLARIDA GÖRMEZSİN OZAMAN SEN GELECEN TEL HAKKINDA BİLMEDEN ATIP TUTACAN BENDE CVP VERMİYCEM ÇÜNKÜ SENİNLE KONUŞMUYORUM DİYESENDE BÖYLE ALAKASIZ BİLMEDİĞİN YORUMLAR YAPMA BÖYLE YORUM YAPARSAN HERZAMAN CEVABINI VERİRİM BUNADA SEN KARAR VEREMEZSİN OKADAR KONUŞMAK TARTIŞMAK İSTEMİYOSAN ÇOK İSTİYOSAN BU TOPİĞE BAŞKA MSJ ATMA OZAMAN

Alakasız konuşma falan değil ki..Bluenight'ın yazdığına cevap veriyorum..
    Ayrıca bana cevap yazmanı engelleyemem tabi..Bu insanlıkla ilgili birşey..
    Biri bana bana cevap yazma dese hayatta yazmam!..

Ayrıca sen bana istediğin cevabı yazacaksın ve ben hiçbirşey demeyeceğim öyle mi!

• quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

sliderlar siemens'ten sorulurilk yapan da siemenstir(sl10..1998 yılında).

MATRIX 1997 de çevrildi ve orada kızaklı Nokia vardı.

(yanlış hatırlamıyorsam) 8110'dan bahsediyorsun herhalde..O telefon babamda da vardı o zaman..O da kızaklıydı ama sadece ön kapağı kızaklıydı..o kapak tuş takımını örtüyordu..aynı sistem değil yani

• quote:

Ayrıca sen bana istediğin cevabı yazacaksın ve ben hiçbirşey demeyeceğim öyle mi!
    ARTI BAK BİŞEY ÖĞRENMİŞSİN BENİM DEDİĞİMİ BANA SÖYLEMEYE ÇALIŞIYOSUN YUKARDAKİ AÇIKLAMALARINDAN SONRA SANA CVP LARDAN SONRA BU TOPİKTE PEK İSTENDİĞİNİ ZANNETMİYORUM ONUN İÇİN FAZLA MSJ YAZIPTA KENDİNİ GÖSTERME HAKSIZSIN ARKADAŞIM KABUL ET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 6 Ağustos 2006; 13:23:26 >
  • quote:

quote:

ARTI BAK BİŞEY ÖĞRENMİŞSİN BENİM DEDİĞİMİ BANA SÖYLEMEYE ÇALIŞIYOSUN YUKARDAKİ AÇIKLAMALARINDAN SONRA SANA CVP LARDAN SONRA BU TOPİKTE PEK İSTENDİĞİNİ ZANNETMİYORUM ONUN İÇİN FAZLA MSJ YAZIPTA KENDİNİ GÖSTERME HAKSIZSIN ARKADAŞIM KABUL ET

Ne senin dediğini sana söylemeye çalışacam yahu..Benim dediğim hep aynı şey..
    Bu topicte kendimi mi gösterecemNiye öyle bir amacım olsun ki!..Samsung topicinde..

Ayrıca dediğim yanlış birşey değil ki haksız olayım..Ve biraz insanlık varsa içinde;

BANA CEVAP YAZMA!!!

Biri bana bunu dese hayatta cevap yazmam..İnsanlıkla ilgili birşey bu..Zorla yazma falan değil tabiki..
    Senle benim farkımız bir bakıma..

• quote:

quote:

quote:

Bu topicte kendimi mi gösterecemNiye öyle bir amacım olsun ki!..Samsung topicinde..

Ayrıca dediğim yanlış birşey değil ki haksız olayım..Ve biraz insanlık varsa içinde;

BANA CEVAP YAZMA!!!

Biri bana bunu dese hayatta cevap yazmam..İnsanlıkla ilgili birşey bu..Zorla yazma falan değil tabiki..

UZATMA GEREKSİZ MESAJLARINLA ANLAMSIZ MSJ ATIP TUTMA ZATEN YUKARDA OKUYAN ARKADAŞLARDA SENİN GEREKSİZ TARTIŞMA ÇIKARTIĞINI ANLAMSIZ MSJ ÇEKTİĞİNİ GÖRECEKLER SEN HİÇ KAFANI YORMA

BANA CEVAP YAZMA!!!
    quote:

DEDİK BAKALIM YUKARDA DEMİŞSİN MESAJ YAZACAKMISIN SÖZÜNÜN ARKASINDA NE KADAR DURUYOSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 6 Ağustos 2006; 13:37:36 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

BANA CEVAP YAZMA!!!

UZATMA GEREKSİZ MESAJLARINLA ANLAMSIZ MSJ ATIP TUTMA ZATEN YUKARDA OKUYAN ARKADAŞLARDA SENİN GEREKSİZ TARTIŞMA ÇIKARTIĞINI ANLAMSIZ MSJ ÇEKTİĞİNİ GÖRECEKLER SEN HİÇ KAFANI YORMA

Arkadaşlar benim sana cevap yazmadığım halde;senin bana cevap yazmakla tartışma başlattığını görürler sen kafanı yorma..Attığın 2000 küsür postunda yarısını kavga ile elde ettiğini ben ve tüm forum biliyorİçin rahat olsun

Ayrıca habire cevap yazıp uzatan sensin..Bir insan bana cevap yazma dese yazmam.."Bence" bu medeni bir insana yakışmayacak bir harekettir.."Tabi senin" için normal birşeydir bilemem..Herkesin anlayış/bakış açıları farklı olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 6 Ağustos 2006; 13:45:24 >

• YUKARDA BİR ÖNCEKİ MSJIMA İYİ BAK CVP YAZMA DEDİM SÖZÜNÜN ARKASINDA DUR OZAMANFAYDALIMIYIM DEĞİLMİYİM SADECE İMZAMA BAK YETER
  • quote:

YUKARDA BİR ÖNCEKİ MSJIMA İYİ BAK CVP YAZMA DEDİM SÖZÜNÜN ARKASINDA DUR OZAMANFAYDALIMIYIM DEĞİLMİYİM SADECE İMZAMA BAK YETER

Mesajını editleyip,sonradan yazmışsın onu..Şimdi gördüm..
    Tamam ben daha sana daha birşey yazmıyorum..(Bana birşey yazmazsan tabi)Ben sözümde dururum..

Bakalım sen yazmadan durabilecek misin?

• arkadaşlar tebrik ederim bir konu daha bitti gitti
  • ben de tebrik ederim. katletmişsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.