Şimdi Ara

ARKADAŞLAR DEMİRHOME KDV ALMIYOR KAMPANYA BAŞLAMIŞ HEMDE TAKSİTLİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 42pv70f 3300 ytl nakite bırakıyordu demirhome. 42pv7f fiyatı en iyi şu an demirhome'da. ama 70 olan ise hepsiburada fiyatıyla aynı
  • arkadaşlar yazdıklarınıza göre bana da fiyatlar pek uygun gelmedi. yani estore da şu an için fiyatlar bunlardan daha da uygun hatta bazı kredi kartlarında ve peşin alımlarda %5 daha indirim de yapılabiliyor. Bunlar bazı firmaların göz boyama satış politikaları eğer piyasadan çok fazla haberiniz yoksa % 18 kdv indirimi göze hoş gelebilir ama cebe pek hoş gelmiyeceğine benziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackhan

quote:

Orjinalden alıntı: ReDDoG

Valla bu indirimi Zengin grup yapmış ve gerçekten yapmış.Sony fiyatları çok iyi şu anda.Bakılmasını tavsiye ederim.5 yıl uzatılmış Euroasia garantili hemde.

40d3000 5888 ytl bunun neresi indirim

http://www.zenteknoloji.com.tr/product.aspx?PID=6

Sony 40D3500 3.250 YTL taksitli fiyatı. Ben mağazadan sorarak öğrendim.
    Bu tür fiyatları mağazalarından sorun.

• Arkadaşlar,

42 PV70F için aldığım fiyat : 2795.- Bonus 8 taksit
    (Ankara Minesera - Konutkent)

İyi fiyat...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackhan

quote:

Orjinalden alıntı: ReDDoG

Valla bu indirimi Zengin grup yapmış ve gerçekten yapmış.Sony fiyatları çok iyi şu anda.Bakılmasını tavsiye ederim.5 yıl uzatılmış Euroasia garantili hemde.

40d3000 5888 ytl bunun neresi indirim

http://www.zenteknoloji.com.tr/product.aspx?PID=6

Sevgili dostum showroom fiyatları farklı.Ben netten değil sorarak fiyat aldım.Bence sen bir mağaza ile goruş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDDoG -- 4 Şubat 2008; 22:55:40 >

• arkadaslar sony 40s3000 nakit 2,500ytl ne dersiniz?
    alınır mı?
    ben gozume kestirdim %80 alıcam
    ama sd yayın var ayrıca pc ye baglayıp blueray rip vs dvd izleyecegim
  • bende 32" pfilips lcd yi 1.800 YTL ye almayı düşünüyordum fakat geçen hafta burda bir forumda panasonic plazmaların akmerkez demirhome da ucuz olduğunu okudum ve dün gidip 2.000 YTL. ye 42PV7F plazma aldım. 8 taksit. gerçekten çok ekeonomik geldi bana.
    ne kadar çok düşünürsen o kadar uzuyor ve can sıkıyor bu iş.
    msaltik ın yazılarıda etkili oldu aslında bu kararımda. benim izleme mesafem koltukların yerine göre 3 ile 6 metre arasında değişiyor. 32" ancak yeter diye düşünüyordum fakat 50" bile az gelebiliyor gibi tesbitleri oldu ve bende bütçemi maksimum zorlayarak 42" aldım.

bakalım yarın kurulumu yapılacak.
  • pioneer la LG satıyormu acaba kdv indirimli
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.