Şimdi Ara

arkadaşlar dizüstü bilgisayarımda sorunlar oluşmaya başladı yardım edin pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hp pavilion dv5 1040et modeli canavar laptop pc var çok harika bir cihaz 6 aydır kullanıyorum 2 haftadır sorunlar başladı anlam veremiyorum ve çözemiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

İlk defender güncellemeleri denetleyemiyor hatası aldım sorun çözümlemesi işe yaramadı halledemedim.
    İlerleyen günlerde windows update çalışmadığını farkettim güncelleme yapmıyor.
    Sonra d diski olan rocovary bölümü kayboldu boş ham birim oldu biçimlendirin diyor.
    Şimdide fan çalışmıyor, çalışıyor ama hep sabit boşta olduğu gibi sistem yük altına girince fanın hızlanması lazım ama olmuyor buda aşırı ısıya yol açıyor.

sorunu anlamadım servise götürcem ama hemen vermedikleri için yapamıyorum bu alet benim işim cnc operatörüyüm-ve programcısıyım hem işim gereği hem ihtiyaç gereği pc mi servise bırakmak istemiyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinicem arkadaşlar bana bi çare....

• r update denetleme hataları için Repairi çalıştır derim ısı problemi mekaniksel extra laptp soğutucuları kullanabilirsinn..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirza41 -- 27 Ocak 2009; 22:20:39 >
  • galiba virüs var nod u çalıştırdım ve hata veriyor autorun diye bi virüs temile yada sil diyince yapılamıyor diyor nod çalışmıyor.
    kaspersky yüklüyorum şuan bide onla denicem.
  • Güvenli mod da açıp tarattır.
  • Okmeydanı'ndaki Hp servisine arızalarını bildir elden teslim et.
    Ben 3 kez servise verdim her seferinde 3 gün içerisinde aldım.
    Haftaiçi bir gün verirsen daha iyi olur.
  • virüs taraması yaptırdım 12 adet virüs çıktı ve temizlendi ama aynı sorunlar hala devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reis.ertugrul -- 28 Ocak 2009; 23:29:04 >
  • yokmu bana bi çare?
  • o tip virüsleri genelde silemezsin
    bence sen bi format at ki bilgisayarın ansızın çökmesin
  • reis.ertugrul, arkadaşım bazı virüsler var siz onları silseniz dahi silinmezler mesela bir kaçını sayacak olursak: autorun, win32 bu virüsleri silseniz dahi etkisi devam eder. Bu yüzden sadece bu virüsleri silen ufak yazılımlar var gayette etki veriyor. Forumda arattın Donanım Haber'de win32 wirüs silimi autorun virüsü silimi diye eğer herhangi bir meteryal bulamazsanız google'den arattın.

Fan konsuna gelecek olursak ilginç bir problem eğer amacınız işlemciyi soğutmaksa bunun için harici soğutucular var onları denemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kasap1988

reis.ertugrul, arkadaşım bazı virüsler var siz onları silseniz dahi silinmezler mesela bir kaçını sayacak olursak: autorun, win32 bu virüsleri silseniz dahi etkisi devam eder. Bu yüzden sadece bu virüsleri silen ufak yazılımlar var gayette etki veriyor. Forumda arattın Donanım Haber'de win32 wirüs silimi autorun virüsü silimi diye eğer herhangi bir meteryal bulamazsanız google'den arattın.

Fan konsuna gelecek olursak ilginç bir problem eğer amacınız işlemciyi soğutmaksa bunun için harici soğutucular var onları denemenizi tavsiye ederim.

fan konusu işlemciyi soğutmak ama kendi halinde virüs yemeden önce sorun olmuyodu sistem yük altına girmeye başladığında fan devri artıyodu yüksek devirde daha iyi soğutuyodu ama şimdi sistem yük altına giriyor tabiri caizse yanmaya başlıyor ama fan hala sistem boşta çalıştığıyla aynı devirde dönüyor.

• Hocam büyük ihtimalle trojan virisüdür, yavaş yavaş bilgisayrının donanaımını etkilemeye başlıyor, tavsiyem spyware doctor ve avira ile full scanle bilgisyarını, ardın olmazsa format at, oda olamz son yer SERVİS tir...
    Hocam fanınada bir bak o zaman, alabiliryorsan ucuz bir fan al tak, o düzgün çalışırsa eski fan bozuktur ama oda öyle bozuk çalışıyorsa yazılımsal bir problem vardır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsLingéR -- 29 Ocak 2009; 22:47:00 >
  • tespit edilen virüsler;
     arkadaşlar dizüstü bilgisayarımda sorunlar oluşmaya başladı yardım edin pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: GunsLingéR

Hocam büyük ihtimalle trojan virisüdür, yavaş yavaş bilgisayrının donanaımını etkilemeye başlıyor, tavsiyem spyware doctor ve avira ile full scanle bilgisyarını, ardın olmazsa format at, oda olamz son yer SERVİS tir...
    Hocam fanınada bir bak o zaman, alabiliryorsan ucuz bir fan al tak, o düzgün çalışırsa eski fan bozuktur ama oda öyle bozuk çalışıyorsa yazılımsal bir problem vardır...

laptop ve pavilion dv5 1040et alalı 5 ay oldu sökemem fanı filan daha çok sorun olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: reis.ertugrul

quote:

Orjinalden alıntı: GunsLingéR

Hocam büyük ihtimalle trojan virisüdür, yavaş yavaş bilgisayrının donanaımını etkilemeye başlıyor, tavsiyem spyware doctor ve avira ile full scanle bilgisyarını, ardın olmazsa format at, oda olamz son yer SERVİS tir...

laptop ve pavilion dv5 1040et alalı 5 ay oldu sökemem fanı filan daha çok sorun olabilir

şimdide kapanıp açılırken sorun oluşmaya başladı kapanmıyor pc açılırkende windows düzgün kapanmadı diyor

• hp teknik servis ile irtibata geçtim bana dedilerki getirmene gerek yok recovary diski talebinde bul kendin hallet daha hızlı sonuç alırsın dediler nasıl talep edicem dedim bana faks numarası verdi bu no ya kişisel bilgilerini adresini ve cihazın serial ile product nosunu yaz yolla dediler bende yazdım yolladım
    bugün aradılar talep için 50 $ para istediler şaşırdım

bu para yeni vista lisansı içinmiş dedim benim zaten var oem lisansım ama o cd olmadığı için geçersizdir dediler.
    ben 50 dolar para vermek istemiyorum.

bu recovary olayı nasıl bişeydır vindowsu silmeden onarmakmı yoksa herşeyi yeniden yükleyip driverlara varana kadar sistemi otomatik kurmakmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.