Şimdi Ara

Arkadaşlar ekran alıcam yardımcı olurmusunuz rica etsem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıktanda anlayacağınız üzere bi ekran alacağım ekran kartım Asus Radeon HD7850 Direct CU 2 2GB 256Bit ekran kartımı tam anlamıyla kullanabileceğim görüntü kalitesi yüksek olacak bi ekran istiyorum 21,5'' veya 23'' istiyorum tabi tavsiyeleriniz üzerine inç fazla önemli deil şimdiden teşekkür ederim

• sukruneng kullanıcısına yanıt
    bütçe belirtirsen daha iyi olur.

http://www.vatanbilgisayar.com/23-i2369v-genis-ekran-led-ips-monitor.html#ozellikler
  • bütçem 800 e kadar iyi bir görüntü istiyorum hani 500 tl de olur 800 tl likle aynı olur farketmez sadece görüntü kalitesine önem veriyorum şuan
  • ve bu arada DVI la HDMI ın farkı varmı ? ve mümkünse ekranda HDMI girişi olsun HDMI ile bağlamayı düşünüyorum bu verdiğiniz monitörde yok DVI var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukruneng

bütçem 800 e kadar iyi bir görüntü istiyorum hani 500 tl de olur 800 tl likle aynı olur farketmez sadece görüntü kalitesine önem veriyorum şuan

ASUS
    23" MX239H GENİŞ EKRAN AH-IPS LED MONİTÖR

kendi şekli ve tasarımı harikadır

görüntü kaliteside keza öyledir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

bütçem 800 e kadar iyi bir görüntü istiyorum hani 500 tl de olur 800 tl likle aynı olur farketmez sadece görüntü kalitesine önem veriyorum şuan

ASUS
    23" MX239H GENİŞ EKRAN AH-IPS LED MONİTÖR

kendi şekli ve tasarımı harikadır

görüntü kaliteside keza öyledir

+1 bunu alabilirsiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dxdiag12 kullanıcısına yanıt
    hocam bende aynen bunu almak istiyorum ama fiyatı türkiyede çok pahalı yaa newegg den baktım 199 dolar 400 tl burada indirimli fiyatı 837 tl bunu olursa yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum çok hoşuma gitti bu ekran benim
  • bu ekranda yurt dışında 400 tl iken türkiyede 850 tl :/ alabilirsem yurt dışından alıcam
  • quote:

bu ekranda yurt dışında 400 tl iken türkiyede 850 tl :/ alabilirsem yurt dışından alıcam

yuh

o kadarda değildir yahu
  • sukruneng kullanıcısına yanıt
    %30 indirimi bekle 640tl ye geliyor.Enpara olsa 540 tlye süper olurdu.400 tlye almaktansa bence 640 daha mantıklı.Garanti ve değişim,ölü piksel vs uğraşması var,beklemesi var haftalarca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.