Bildirim
ARKADASLAR ETKİLİ BİR VİRUS PROGRAMI ISTIYORUM (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
suan benım makınemde hıc bır vırus programı yok ne kurayım onerınız varsa download yapmak ıcın lınk atarsa cok sevınırım Teşekkürler... -
kaspersky iyi bir secim arkadaşlar -
AVAST -
bakınız link
http://forum.donanimhaber.com/m_6881350/tm.htm -
kaspersky -
awast çok hafif ve yetersiz bir program sistemi düşük olanlar için ideal ama kaspersky bence en iyisi.scanlarda ve updatelerde kasıyor makineyi ama olsun önce güvenlik diyorum ben -
tabiki kaspersky kenidini sitesinden otomatik güncelliyor yeni çıkan virüs ve bilimum vs.. için -
Norton, antivir ve kaspersky kullandım. Kaspersky diyorum. İnternet varsa kesinlikle kaspersky. -
kaspersky iyi tavsiye ediyorum kardeş. mumnun kalırsın ama sistemi biraz kasıyor o kadarda olsun bosver -
Bu bahsettiğin bir vürüsün neden olduğu bir olay değil bence. Çünkü aynı site tekrar açılıyor demek bunun bir "trojan veya spy" türü zararlı olduğunu gösterir. Bunu temizlemek için antispyware programları ile güvenli modda temizleme yapmalısın. Ücretli ve en etkililerden Spyware Doctor ile ya da ücretsizlerin en iyisi Spybot S&D ile bunu yapmalısın. Antivirüsler trojan bulabilir ama asli görevleri bu değildir. O yüzden antivirüsünü değiştirmeden önce bu dediklerimi denemeni öneririm.
quote:
Orjinalden alıntı: djdevil_17
YA BENDE NOD 32 VİRUS PROGRAMI VAR AMA BU SADECE VIRUSU BULUYO SIL DIYORUM SILIYOR TAMM DA ONU KOKTEN HALLLETMIYOR 10 DAKKA SONRA AYNI SITE TEKRAR ACILIYOR TEKRAR VIRUS BULUNDU DIYOR CILDIRDIM YA GERCEKTEN ETKILI OLDUGUNA INANDIGINIZ BIR VIRUS PROGRAMI LİNK İ İSTIYORUM
-------------------------LİNK VERİRSENİZ SEVİNİRİM COK TESEKKUR EDERIM----------------------------------
-
quote:
Orjinalden alıntı: celcin
Bu bahsettiğin bir vürüsün neden olduğu bir olay değil bence. Çünkü aynı site tekrar açılıyor demek bunun bir "trojan veya spy" türü zararlı olduğunu gösterir. Bunu temizlemek için antispyware programları ile güvenli modda temizleme yapmalısın. Ücretli ve en etkililerden Spyware Doctor ile ya da ücretsizlerin en iyisi Spybot S&D ile bunu yapmalısın. Antivirüsler trojan bulabilir ama asli görevleri bu değildir. O yüzden antivirüsünü değiştirmeden önce bu dediklerimi denemeni öneririm.
quote:
Orjinalden alıntı: djdevil_17
YA BENDE NOD 32 VİRUS PROGRAMI VAR AMA BU SADECE VIRUSU BULUYO SIL DIYORUM SILIYOR TAMM DA ONU KOKTEN HALLLETMIYOR 10 DAKKA SONRA AYNI SITE TEKRAR ACILIYOR TEKRAR VIRUS BULUNDU DIYOR CILDIRDIM YA GERCEKTEN ETKILI OLDUGUNA INANDIGINIZ BIR VIRUS PROGRAMI LİNK İ İSTIYORUM
-------------------------LİNK VERİRSENİZ SEVİNİRİM COK TESEKKUR EDERIM----------------------------------
Tamamen katılıyorum
NOD32 nin bi zararlıyı sildikten sonra, zararlının tekrardan hortlaması gibi bir durum pek olası diil kanımca, ancak newdotnet, whenu, vvsn, dialer gibi spy türlerini yukarıda belirtilen Antispyware yazılımları ile silmelisinki bi daha sorun olmasın, tabi girdiğin sitelerede dikkat etmende ayrı bir güvenlik önlemi olacaktır senin açından
-
Kardeşim nasıl avast en iyisi yaw avast burnunun ucundaki virüsü bulamıyoo..Bana avastı övmeyin bi işe yaramaz..Dünyanının en iyi antivirüsleri
1.Norton 2006
2.Kaspersky
ben kaspersky kullanıyom Nasada bi zamanlar kaspersky kullanmış fakat ruslarla arası iyi olmadı için kullanmayı bırakmışlar.. -
Kaspersky -
kaspersky -
ALINTI
BitDefender GOLD
Kaspersky SİLVER
F-Secure Anti-Virus BRONZE
#4 PC-cillin
#5 ESET Nod32
#6 McAfee VirusScan
#7 Norton AntiVirus
#8 AVG AntiVirus
#9 eTrust EZ Antivirus
#10 Norman Virus Control
#11 AntiVirusKit
#12 AVAST!
#13 Panda Titanium
#14 F-Prot
#15 PCTools AntiVirus
#16 ViRobot Expert
#17 WinAntiVirus
NA CyberScrub AntiVirus
NA The Shield AntiVirus
NA Windows OneCare
2006 en iyi virüs programları Bir kaç konu aşagıda konusu var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X