Şimdi Ara

Arkadaşlar Fikir Verin, Hangisini Alayım, Feci Kararsızım ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 110 bin lirayi astra j kasaya vermek icin akli peynir ekmekle yemek lazim herhalde 😄 o paraya ben olsam son guncel kasalardan gerekirse b sinifi alir yine de sifir yada 1 yasinda garantili tertemiz arac alirim clio olur egea olur biraz eski olacaksa da dediginiz gibi 2015 Sportage olabilir 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • listede gözüme captiva geçti hocam. bayağı kullandık o aracı. Yakıtı illallah ettirdi. Amcam kullandı gnelde. Seri kulanır. 2 litre dizel motor 11 litreden hiç aşağı yakmadı. Umarsızca yakıyordu araç Tek güzel yanı, müthiş yumuşak direksiyonu olmasıydı.
  • Dsg riskine girmemen iyi olmuş.
    Astra - 308 - focus bunlardan iyi bişe denk gelirse al gitsin.
    Captivaya hiç bakma bile. Yakıtı yorar adamı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kıymetli forumdaşım,

Listenizde ki araçlardan eski bir Astra j ve anlık olarak GOLF 7 sahibi biri olarak isterseniz iki araç hakkında ki görüşlerimi ne yazık ki taraflı olarak ifade edebilirim.

Güneşlik siperi elinizde kalsın istemiyorsanız, bahçe kapısı sesine hasret değilseniz, elektronik arızalarının nedenini kendisinin bile bilmediği fransızlara “fransız” olmanızı umuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

Çok km yapmıyorsanız benzinli mantıklı.
    Fakat sonradan lpg düşünürseniz bunlara pek gitmiyor. Taktıran bildigim kadarıyla prins marka falan taktırıyor ıvır zıvırıyla 10 bin lira civarı masrafı oluyor diye biliyorum.
    Kullanıyorlar ama ne kadar sağlıklı olduğu da tartışılır.

Cosmolar tutuluyor sanırım dolu olan bu paket.

Son olarak almaya karar vermeden önce facebook insignia gruplarına girip gözlem yapmanızı tavsiye ederim.
    Sürekli paylaşılır kim ne arıza yaşamış, ne kadar masraf açmış vs bir süre gözlemleyip ona göre karar verirsiniz.
    Genelde 2013 öncesi ilk kasada çok sorun çıkıyor sanırım.

Yanlışım varsa affedin bildigim kadarıyla yazmaya çalıştım.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim cevabınız için, ben de aşağı yukarı şeyler duydum ya da okudum. O yüzden 2014-2015 modellere bakıyorum.

• Dostum sıfır kia sportage 173.5 bin yazdığın arabalar 7-8 yaşında sıkıntısızını bulman imkansız

• quote:

Orijinalden alıntı: Onyargisiz

110 bin lirayi astra j kasaya vermek icin akli peynir ekmekle yemek lazim herhalde 😄 o paraya ben olsam son guncel kasalardan gerekirse b sinifi alir yine de sifir yada 1 yasinda garantili tertemiz arac alirim clio olur egea olur biraz eski olacaksa da dediginiz gibi 2015 Sportage olabilir 👍
    Hocam bazı gider kalemleri açısından haklısınız, sıfıra yakın araba almak mantıklı gelebilir. Ama 110 bin az bir para değil, o paraya da b sınıfı araca binmek bana göre doğru gelmiyor. Bir de iki çocuk var, arabaya sığmakta sıkıntı yaşarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

listede gözüme captiva geçti hocam. bayağı kullandık o aracı. Yakıtı illallah ettirdi. Amcam kullandı gnelde. Seri kulanır. 2 litre dizel motor 11 litreden hiç aşağı yakmadı. Umarsızca yakıyordu araç Tek güzel yanı, müthiş yumuşak direksiyonu olmasıydı.
    Haklısınız, bir dizel olarak gerçekten fazla yakıyor. O yüzden eledim Captivayı.

• Halk bank araç kredisi 0.98_ 50 bin çek 48 ay vade yap kafan ağrımaz garantili araba al

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanbey86

Dostum sıfır kia sportage 173.5 bin yazdığın arabalar 7-8 yaşında sıkıntısızını bulman imkansız
    Hocam otomatik bakıyorum, onlar da 250 den başlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-007649809

Kıymetli forumdaşım,

Listenizde ki araçlardan eski bir Astra j ve anlık olarak GOLF 7 sahibi biri olarak isterseniz iki araç hakkında ki görüşlerimi ne yazık ki taraflı olarak ifade edebilirim.

Güneşlik siperi elinizde kalsın istemiyorsanız, bahçe kapısı sesine hasret değilseniz, elektronik arızalarının nedenini kendisinin bile bilmediği fransızlara “fransız” olmanızı umuyorum.
    Hocam normalde ben de fransız araçlarına biraz mesafeliyim ama DS5 ayrı bir araç gerçekten. Ve kullanıcı yorumları çok iyi. İsterseniz siz de bir bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanbey86

Halk bank araç kredisi 0.98_ 50 bin çek 48 ay vade yap kafan ağrımaz garantili araba al
    Ben de aynı niyetteyim ama şu an hali hazırda devam eden bir kredi ödemem var. Yoksa ilk bakacağım araba yeni kasa Tucson olurdu:)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.