Şimdi Ara

***ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİZE YARDIMLARINIZA İHTİYACIN VAR***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İKİNCİ EL ALDIĞIM COOL MASTER 830 STACKER NVİDİA MODEL KASANIN BAZI SIKINTILARI VAR, ÖN PANELLERDEKİ USB PORTLARI ARIZALI VE ÜST ÖN PANEL KIRIK POWER TUŞU ARIZA BU SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN YARDIM İSTİYORUM VE KASANIN GÖRÜNTÜSÜNÜ DAHA GÜZEL HALA GETİRMEK İÇİN FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR.
     ***ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİZE YARDIMLARINIZA İHTİYACIN VAR*** ***ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİZE YARDIMLARINIZA İHTİYACIN VAR***

• Kasanın dvd-rw kapaklarından birine açma kapama düğmesi bağlayabilirsin üst panel içinde e-sata kablosu alıp harddisk bölümü yapabilirsin :)
  • Hocam öncelikle teşekkür ederim en sonunda bi insan evladı cevap verdi,üst taraftaki USB ve ses giriş porttu bozuk olduğundan vatanbilgisayardan şöyle bi panel aldım. http://www.vatanbilgisayar.com/s-link-sl-525-525-dahili-kart-okuyucu.html. power tuşu arızası içinde reset tuşunu aktif etmeyi düşünüyorum, asıl istediğim üst panelin orijinalini bulup takmak ama bulamadım halen,yine de fikirlere açığım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz araştırma yaparsan bulabilirsin bir ihtimal belki ama yinede modlamak daha iyi olabilir :)
  • Hocam bilmiyorum neler yapılabilir aşırıyada kaçmak istemiyorum, kasanın içindeki alüminyum iskeleti boyamayı düşünüyordum koku yapar , ısınmaya yol açar dediler vazgeçtim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • COOLERMASTER TEKNİK SERVİS FİRMALARINI DENE DERİM TELEFONLA ARA SOR AMA GENELDE KASALARIN YEDEK PARÇASI BULUNMUYOR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımınıza ihtiyacım var
    5 ay önce açıldı
    Yardımınıza ihtiyacım var
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.