Arkadaşlar aşağıdaki flash cs4 eğitim setini almayı düşünüyorum. Erkan Koçyiğit denen bir adam tarafından hazırlanmış. Bu set hakkında yada bu adam hakkında fikri yorumu yada öngörüsü olanlar lütfen yazsın. Bu arada fiyatı 75 lira. Şu yanı çok dikkatimi çekti. Piyasada bir sürü flash eğitim seti var zaten. Ama hiç biri baştan aşağı flash ile web tasarımını anlatmıyor. Bu sette varmış.
5 CD, TOPLAM 27 SAAT TÜRKÇE ANLATIM VIDEO KONULAR : A'dan Z'ye Full Flash Site Tasarlamak (Kodları İle Birlikte) Action Script 3.0 Komutlarının Detaylı Anlatımı Flash Komponentlerinin Kullanımı Flash Banner Yapma Teknikleri Flash-Asp.NET İletişimi Düşük Boyutlu Flashlar Üretmek Flashda Oyun Geliştirmek (2 Full Oyun Kodları İle Birlikte) Flashta Videolara ve Video Playerlara Hükmetmek Flash ve XML arasında bağlantı oluşturmak
NEDEN SANAL ÖĞRETİM FLASH CS4 SETİ ALMALIYIZ? DİĞER FLASH SET VEYA KİTAPLARINDAN NE FARKLILIĞI VAR? Önemli olan flash banner yapabilmek değildir? Önemli olan düşük boyutta güzel flash banner yapmaktır. Bir çok 3D programı ile flash banner yapabilirsiniz. Ama ya boyutu? Bir flash bannerın güzel olduğu kadar; düşük boyutta olması çok önemlidir. Çünkü, eğer bannerların boyutu(KB cinsinden) düşük olursa web sayfanızın açılması da çok hızlı olur. Eğer flash bannerların boyutu(KB cinsinden) yüksek olursa web sayfasının açılması da gecikir. Flash Setimizin en büyük özellikleri: 1) Düşük boyutta(KB cinsinden) güzel bannerlar oluşturmaktır. 2) Piyasadaki Gerçek Action Script 3.0 kaynağıdır. 3) Bir Erkan KOÇYİĞİT eseridir. Sektörde Flash konusunda Türkiye'nin en iyilerindendir. (www.kariyer.net ,www.sigortam.net vs. tasarımcısıdır.)
İlk önce şunu sormak istiyorum.
Flash 8 gibi programları iyice öğrendinizmi alt yapınız nasıl.
Neden Flash 8 derseniz.Piyasa şuan en çok kullanılan versiyon.eğer Flash 8 şapu şupur kullanıyorum derseniz bence alın.Ama eğer bilmiyorsanız ilk önce Flash8 öğrenin. mydersane adlı site Ersin bey Flash8 eğitim satini ücretsiz veriyor.Bide orayı inceleyin derim.
Tabi bu söylediklerim sadece çok iyi Flash bilmeyenler için. Siz biliyorsanız sorun yok.bence gayet güzel bi set.
Bende bu görsel eğitim setini almak istiyorum. Bilgisi olan yok mu hiç? Yada buna bir altarnatif gösterecek olank
Bugün Seti gidip aldım yarın yorumlarımı yazarım.
yorumunu bekliyoruz...
Kusura bakmayın arkadaşlar çeşitli sebeplerden dolayı dersi pek inceleme imkanım olmadı sadece bir kaç dersi izleyebildim. Şimdiye kadar çoktan bitirmiş olmam gerekliydi. İlk dersler için yorumumu yapayım. Dersi anlatan kişinin Türkçesi ve Anlatımı çok güzel. Gerçekten öğretme odaklı bir anlatışı var ben şuana kadar memnun kaldım. Dersi tamamen bitirince kapsamlı bir şekilde yazacağım zaten. Ama şimdi Açıköğretim hastalık, iş yerindeki yoğunluk falan derken baya uzak kaldım.
keşke biraz fiyatı uygun olsa ben de alırdım.
Bende de Maya 2012 -3 d max modelleme after fx cs 3 - ve 5 ve illüstratör setleri mevcut ilgilenen ler varsa işe yarasın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme