Bildirim
ARKADAŞLAR FORMAT ATAMIYORUM YARDIM
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
flasha atabilmen için bi program var internette bulursun onu kurup atabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: polatalemdar_81
flasha atabilmen için bi program var internette bulursun onu kurup atabilirsin
sagol ama sıkıntım o değil benim. Ben zaten portable yaptım usb yi fakat bilgisayarıma taktıktan sonra yeniden başlatıyorum, F12'den boot menüye gidip usb hdd seçince bilgisayarım hiçbir şey olmamış gibi açılıyor, nasıl kurucam windowsu allah aşkınıza yardım edin ya günlerdir bununla uğraşıyorum -
USB ZIP veya USB FDD seçenekleri var mı? -
evet var ? -
quote:
Orijinalden alıntı: yeşilsiyah
evet var ?
Merhaba arkadaşım ....
Şimdi o flash belleğe ilk önce biçimlendir.
Aşağıda verdiğim usbye windows 7 entegre etme resimli yapılmış bunu yapabilirsin ama bundan önce flash belleğini ntfs biçiminde biçimlendirmen gerekicektir.
http://forum.donanimhaber.com/m_45892475/tm.htm
Bu işlemi yaptıktan sonra boot işleminde kesinlikle usbden boot edecektir.Eğer olmaz ise bios ayarlarından "load defaults" benzeri bir yazı görürsün tıkla ve evet yap yani varsayılan olsun sonra boot ayarlarından ilk kısımına flash belleği koy zaten orada markası çıkar ..anlattıklarım karmaşık geldiyse sen en iyisi linkteki işlemi yap sonra konuya yazmadan önce biosa gir award mı yoksa phonix bios mu ve versiyonu yaz yardımcı olalım tam olarak.İşlem basit hadi kolay gelsin
-
USB FDD ve USB ZIP seçeneklerini deneyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: personalcomputer
USB FDD ve USB ZIP seçeneklerini deneyin.
çok teşekkür ederim eline koluna saglık :) -
Önemli değil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X